Nieuw Vader Jacobs: de plek voor speciaalbier en BBQ in Princenhage

Speciaalbieren, BBQ-producten en gepersonaliseerde cadeaus, dat is Vader Jacobs. Deze stoere winkel opende op donderdag 14 april de deuren aan de Haagweg 407 in Princenhage. Eigenaar Dennis Jacobs nodigde ons uit om een kijkje te nemen. 

Na jarenlang werkzaam te zijn in de BBQ sector vond Dennis het tijd om die kennis en ervaring om te zetten in zijn eigen winkel. "Het leek me een goed om mijn liefde voor speciaalbieren te combineren met BBQ . Want zeg nou zelf, er bestaat toch geen betere combinatie?!"

Bij vader Jacobs kun je terecht voor professionele BBQ's, bijbehorende accessoires, houtskool, kruiden, sausen en uiteraard een passend advies. Daarnaast heeft Vader Jacobs ook veel schillende houten borrelplanken, welke je kunt laten graveren met een naam of logo. Super leuk als cadeautje!

Het grote assortiment aan speciaalbieren bestaat uit de klassiekers, het aanbod van lokale brouwerijen en zelfs drie huisbieren van Vader Jacobs zelf. "We hebben een witte, een tripel en een eigen grand cru."

 Wil je een bierpakket cadeau doen? Dan kun je ook een kratje laten graveren.