The Cake Room

Veemarktstraat 69, Breda

Kom naar de boetiek in het hart van Breda voor een heerlijke cupcake, sweet lunch, cake of andere traktatie (ook to go). Lees verder

The Cake Room is dé Nederlandse hotspot voor zoet, high-tea's en Insta-waardige feestjes. Met een smaakvol decor en overheerlijke treats, zit je hier goed als je voor roze overdaad in het kwadraat gaat!

Boek een tafel of reserveer de unieke private dining Golden Room voor een onvergetelijke ervaring. Er is altijd wel wat te vieren toch? Van een middagje samen tot overdadig themafeestje, babyshower of bachelorette. En van morning cappuccino tot cocktail hour.

In de eigen bakkerij (The Cake Room's Cake Lab) worden dagelijks de meest elegante en smaakvolle cakes, sweets en gerechten bereid. Mega eerlijk, met alleen de allerbeste, met zorg gekozen producten. Dat betekent eieren van blije kippen en eerlijke chocolade. Beter voor iedereen toch?

Kom langs, blijf even zitten, neem wat mee, of kies een middagvullend programma! Hoe lang je ook blijft, je wilt sowieso nooit meer weg. Beloofd!