High tea bij The Cake Room in Breda

Welkom bij The Cake Room een betoverende locatie in Breda, waar zoete dromen werkelijkheid worden en kleuren tot leven komen. De geur van versgebakken lekkernijen omringt je zodra je deze prachtige roze zaak binnenstapt. Vandaag nemen we je mee voor een heerlijke kleurrijke hightea! 

Zodra we plaats hebben genomen aan de charmant gedekte tafel starten we met een Mocktail amuse, heerlijk zoet en roze van kleur! Deze mocktail past perfect bij deze locatie, The Cake Room staat bekend om de creatieve en kleurrijke inrichting en lekkernijen, we kijken onze ogen uit! 

 Allereerst een Gazpacho, dit is een koude soep van tomaat met munt. Een hartige start voor al het zoet wat nog komen gaat. Wij hebben er zin in! 

Spill the tea...
En wat is een hightea zonder een uitgebreide selectie van thee? The Cake Room laat je keuze uit een breed scala aan smaken, van klassieke Engelse thee tot fruitige infusies. Het vriendelijke personeel adviseert je graag bij het kiezen van de perfecte thee die aansluit bij je smaakvoorkeuren. Wat is nu een betere invulling van je vrije middag dan thee drinken met een vriendin en bijkletsen!

Deze schattige 'ijs hoorntjes' komen op tafel. Een hoorntje met heerlijk verse roomkaas en garnering van pistache nootjes. Dit ziet er niet alleen prachtig uit maar smaakt ook heel goed!

Pretty in pink
Nu komt de mega etagère op tafel! Op de etagere vindt je allerlei lekkers; Scone met rozijnen met jam en creamcheese, hartige bites, Limoen mousse, Mini cheesecake, Kaneel cruffin, Kokos bol met chocolade en pistache. Maar dat is nog niet alles! De patissiers van The Cake Room hebben ook een selectie van heerlijke cupcakes en taartjes gemaakt. Bijzonder aan de hightea is dat deze worden geserveerd zonder vis of vlees. Het roze interieur in combinatie met alle kleurrijke versnaperingen maakt ervaring extra leuk!


More pink!
Natuurlijk een side dish in de kleur... roze! Desembrood met een spread van rode biet, dit maakt de spread roze waardoor dit wederom prachtig past in de roze Vibe van The Cakeroom. Dit broodje smaakt ontzettend fris en heerlijk voor tussendoor, hierna gaan wij weer door aan de etagère en genieten van al het zoets. 

My Milkshake brings all the boys to the yard
We sluiten af met deze mega monster shakes! Nieuw op de kaart bij The Cakeroom en de naam doet eer aan. Want een monsters zijn deze shakes, een smaak explosie van mango en de andere shake geheel in het teken van chocolade!

De tijd vliegt voorbij terwijl je geniet van deze kleurrijke hightea bij The Cake Room. Of je nu komt om een speciale gelegenheid te vieren of gewoon wilt ontspannen met vrienden, deze plek biedt een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van zoetigheid houdt. Dus, als je jezelf wilt trakteren of een ander wil trakteren, zoek dan niet verder... Hier komen smaak, kleur en gastvrijheid samen!