Tags: carnaval, doen in breda, feesten, stappen breda

15x Carnaval vieren in Breda!

Het is alweer bijna carnaval en dat betekent dat dat de outfits weer van zolder kunnen, de carnavalskrakers geoefend worden en we straks in de polonaise door de Bredase kroegen lopen. In Breda is er weer veel te doen tijdens carnaval. Om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden hebben we de hotspots tijdens carnaval voor je op een rijtje gezet. 

Alaaf! 

Carnaval aan de haven

De Bredase Haven is sinds jaar en dag een verborgen parel die tot nu toe alleen bij de echte kenners in het vizier ligt. Vanaf 9 februari zal daar voor alle Kielegatters verandering in komen. De haven zal met carnaval worden omgedoopt tot DE plek waar de echte Carnavaller MOT zijn! 

Stillekes Hossen bij Binnen Breda

 Bij Binnen Breda aan de Haven kun je 10, 11 en 12 februari Stillekes Hossen bij de Silent Disco onder de vishal. Schakel tussen twee kanalen op je koptelefoon en luister naar twee DJ's terwijl je danst in je carnavalsoutfit! 

Herrie op de Prairie bij de Bommel 

Café de Bommel is helemaal klaar voor 5 dagen carnaval, met dit jaar als thema: Herrie op de Prairie! 

Openingsbal, vrijdag 9 februari, aanvang 20.00 uur 
De traditionele opening van de carnaval in Café de Bommel. Dit jaar heb je geen toegangskaart nodig om binnen te komen, feest is het uiteraard wel!
Misère Modeshow, zaterdag 10 februari, 13.00-18.00 uur

076 Bal De Spanjaardschatjes bij MEZZ

De dertiende editie van het 076 Bal in Spaanse sferen! MEZZ staat als vanouds bol van de beste Kielegatse kapellen en in de Grote Zaal gaan we los op muziek van onze huis-dj's en carnavalsartiesten. De presentatie is in handen van onze eigen El Bolista. Volgens goede traditie is er voor iedereen een cadeautje. 076 Bal, een Kielegats Onderonsje!

Bredaas Kampioenschap frikandellen vreten

Zaterdag 10 februari vanaf 13.00 uur bij Dok 19 aan de Haven: Bredaas Kampioenschap Frikandellen Vreten! 

CARNAVAL CHARELLI - PREMIEREBAL (UITVERKOCHT)


Op vrijdag 9 februari om 20:00 uur vindt het jaarlijkse Premierebal plaats bij Charelli. Wees er wel snel bij, want de kaarten gaan snel. Je kunt de kaarten bij de bar kopen. Café-restaurant Charelli is een trendy en sfeervol restaurant, midden in het gezellige centrum van Breda. Het authentieke pand met haar warme en eigentijdse inrichting staat, in combinatie met het heerlijke eten, garant voor een gezellige avond uit.

LOVUMBA BREDA CARNAVAL 2018 - KERKPLEIN VENUE BREDA


Lovumba komt weer naar Breda! Het carnavals feestje dat ook niet te missen is. Op 9 februari om 22:00 uur vindt het plaats bij Kerkplein Venue. Het is een top locatie voor de leukste feestjes, een prachtige inrichting en alles om jou een fantastische stapervaring te bezorgen, dát is Kerkplein Venue Breda!

CARNAVAL MET ROD

Op zaterdag 10 februari om 20:00 uur bij De Avenue wordt er een groot feest georganiseerd. Het wordt georganiseerd door Plusminus events en Lektrik. In de grote zaal Plus Minus met “Geen hoempapa maar techno ja!” en boven in de societeit “Hossen maar niet heus” volgens vast Lektrik recept: minimal, house en techhouse. ROD Malmok komt ook naar Breda om even te rocken! Met wie kom jij?

WIPNEUS & PIM - CARNAVAL 2018

Op 10 februari om 20:30 uur treedt de DJ-duo Wipneus en Pim op bij Chassé Theater. De tijdsgeest lijkt geen vat te hebben op dit vrolijke DJ-duo, en ook deze carnaval komen ze met hun onovertroffen feestconcept in Breda!

CARNAVAL KINDERMIDDAG bij Charelli


Op zondag 11 februari om 14:00 uur organiseert Charelli tijdens carnaval een kindermiddag. Dit is the place to be voor kids tijdens carnaval met grabbeltonnen, suikerspinnen, ballen gooien, een springkasteel, schminken en heel veel gezelligheid. 

HOSSE & ZAGE W/ PAUL ELSTAK E.A


Raw Music Events, Gabberbeurs & Graanbeurs Breda hebben samen een groot feest georganiseerd voor iedereen die echt even alles wilt vergeten en gewoon lekker los wilt gaan. Op zondag 11 februari om 22:00 uur begint het feest bij De Graanbeurs.

strand binnen - KNALTIVAL CARNAVAL 2018

Het debuut van Knaltival tijdens Carnaval in Breda lonkt naar meer, veel meer! Op zaterdag 10 februari om 16:00 uur begint het mooiste feest van het jaar. Je kunt de kaarten online kopen.

strand binnen - zonnig carnaval 2018

We mogen het al bijna een traditie noemen; voor de derde maal zijn we er ook met CARNAVAL! 11 februari openen de deuren om 16:00 uur 

Staolend Begin bij Publieke Werken 

Prinsenbal CV de polonaise bij Old Dutch

Vrijdag 9 februari bij Old Dutch: Prinsenbal! Op deze spetterende avond wordt de prins bekend gemaakt van CV de polonaise. Je maakt kans op de gratis pils voor jou en je vrienden tijdens Carnaval.