Voorjaars wijn-spijs diner; 1e Paasdag bij Barlucca

Barlucca luidt het voorjaar in met een Voorjaars Wijn-Spijs beleving! Mooie, verse producten van het seizoen worden begeleid door passende en uitdagende wijnen, geselecteerd door een sommelier van Darewines. 

6 gangen diner met italiaanse prachtwijnen

Sommelier Lisa Snepvangers neemt je mee in de wereld van Italiaanse wijnen, terwijl de chefkok Rob van Aart en het team van Barlucca voor de smakelijke begeleiding zorgen. Een 6 gangen diner met Italiaanse prachtwijnen. Een fantastische invulling voor 1e paasdag! Luidt jij het voorjaar in bij Barlucca?

We beginnen de avond met een heerlijke zalm gemarineerd in gin en tonic. Vervolgens de Burrata, asperges met geroosterde tomaat, gepofte carnoli rijst en hazelnoot. Hierna de langzaam gegaarde buikspek met puree van zoete aardappel. Direct na de buikspek komt de rosé gebraden lamsbout met asperges, lente ui en rozemarijn. Dit is natuurlijk wel een 6 gangen diner, na het vlees is er een ronde kaas! Tot slot sluiten ze we af met een heerlijk aardbei gerecht bestaande uit saus van aardbei en rode biet, gelei van dragon en aardbeien tuille. 

Ook al zo'n ontzettende honger gekregen? Reserveren kan via info@barlucca.nl of telefonisch 076-5216696.