Vijf leuke boetiekjes in Breda die je niet mag missen

Je kent ze wel... van die leuke boetiekjes die het bezoek aan een stad echt waard maken. In Breda heb je er genoeg, daarom hebben we er hier vijf voor je op een rijtje gezet!

Shopping is my cardio - Carrie Bradshaw

YAYA Concept Store
De winkel van YAYA doet aan als een huiskamer waarin je lekker vrij kunt neuzen tussen de YAYA kleding, maar waar je ook woonaccessoires, grappige wenskaarten en sieraden vindt. Mocht je na al het passen wat uitgeput zijn? Geniet dan nog even na in de prachtige serre achterin de winkel met uitzicht op de groene tuin, onder genot van een heerlijk kopje koffie.

Wear for Love
Wear for Love verkoopt kleding, schoenen, modeaccessoires en cosmetica waar iedere vrouw spontaan verliefd op wordt. Fabulous fashion voor elke gelegenheid, voor elke rol die je als vrouw iedere dag weer vervult. In de prachtige boutique kun je in de gezellige zithoek altijd terecht voor een kop koffie of een glaasje bubbels! Danie & Roos staan voor je klaar om je persoonlijk advies te geven en de mooiste outfits voor je samen te stellen.

LOEKz
LOEKz jouw lifestyle Concept Store waar showrooming en beleving centraal staan. De winkel bestaat nog niet lang, maar is nu al niet meer weg te denken uit de Tolbrugstraat. Daarnaast heeft de winkel dit jaar een Shoppen Retail Award gewonnen.

Noos31
Naast een inspirerende en mooie collectie van kleding, accessoires, spullen voor je interieur, speelgoed, boeken en nog veel meer in de shop-galerie vind je het NoosCafé waar je kunt ontspannen en genieten van goeie koffie of thee, verse sappen en heerlijke broodjes.

Olive Oyl's Rusty Zipper
Deze boetiek is gevestigd aan de Torenstraat 16, middenin het centrum van Breda. Ze verkopen hier tweedehands, zo goed als nieuw, dames en kinderkleding. De inrichting doet terug verlangen naar de zorgeloze jaren 60 en 70.