Vier Hoog Breda opent geheel vernieuwd restaurant!

Na een spelletje bowlen of uitdagende strijd in de lasergame-arena van Vier Hoog Breda gaat een goede maaltijd er altijd wel in. Steeds meer gasten wisten het restaurant van Vier Hoog Breda te vinden waardoor er regelmatig zelfs plaats te kort was. Een goede reden om het restaurant eens flink aan te pakken. Onder de nieuwe naam ‘Restaurant VIER’ is er een volledig nieuw restaurant ingericht met meer zitplaatsen waardoor ook grotere groepen nog beter bij Vier Hoog Breda terecht kunnen. Verder zorgt een intiemere uitstraling en gevarieerdere kaart voor nog meer mogelijkheden. 

A FRESH START!

“Voor een heerlijke bite was altijd al plaats bij Vier Hoog Breda. Het alom bekende tafelgrillen is namelijk de perfecte manier om gezellig met een groep te dineren. Nee, niet het ouderwetse steengrillen, maar uitzonderlijk goed vlees in een hippe ambiance. Uiteraard ook leuk voor een kleine groep”, aldus Judith van Oss, bedrijfsleider van Vier Hoog Breda. "Maar de uitgebreide ‘a la carte’ kaart maakt het nu echt een volwaardig restaurant."

Vier Hoog Breda was klaar voor de volgende stap, zo vertelt Judith enthousiast verder. "We hadden al een mooi restaurant, maar er miste voor ons wat intimiteit. Daarom is besloten om het restaurant rigoureus aan te pakken en geheel te vernieuwen. Tafelgrillen blijft onze specialiteit, maar is niet altijd voor iedereen een passende keuze. Door nu meer ‘a la carte’ mogelijkheden aan te bieden kunnen nog meer gasten genieten van onze keuken."

"We hadden al niet een traditionele bowlingbaan uitstraling, maar als ik nu om mij heen kijk waan ik mij in een hip grandcafé. Ik kan niet wachten om gasten te ontvangen in ons vernieuwde restaurant. Ook een bedrijfsuitje is in ons nieuwe restaurant nu nog sfeervoller. Voor grote groepen bieden we ook rijk gevarieerde buffetten aan, zoals ik al zei, de mogelijkheden zijn eindeloos."

Restaurant VIER houdt uiteraard ook rekening met dieetwensen en allergieën, maar ook aan de glutenvrije-, vegetarische-, veganistische- en halal wensen kan ruim invulling worden gegeven. 

Bekijk de mogelijkheden van Restaurant VIER op de website:  https://www.vierhoogbreda.nl/restaurant.