Vier Hoog Breda is weer open!

Fantastisch nieuws! Vanaf vandaag zijn de bowlingbanen bij Vier Hoog Breda weer geopend! Alles is gereed zodat jullie op een verantwoorde wijze een balletje kunnen gooien. Om dit met jullie te VIERen kun je dit weekend, 5 t/m 7 juni, voor slechts €12,50 de strijd aangaan met je vrienden/familie! Wees er snel bij want de reserveringen gaan hard. Kom jij dit weekend weer een bal gooien? 

Je kan weer bowlen bij vier hoog breda!

Bowling
Er kunnen maximaal 5 groepen tegelijk genieten van de bowlingbaan. Voor het bowlen zijn er twee nieuwe arrangementen samengesteld vanaf 1 juni. Huisgenoten hebben de mogelijkheid om met 6 personen te komen bowlen en niet-huisgenoten kunnen met maximaal 4 personen genieten van een uitdagend spelletje op onze bowlingbanen.

Er zijn bowlingsokken te koop bij de receptie voor €0,50 per paar zodat ook de voetjes fris blijven. Tevens wordt na elk bezoek de bowlingbaan inclusief bowlingballen volledig gereinigd voor de volgende groep.

De donderdagavonden in juni zijn extra leuk! Van 20.00 tot 21.00 uur is het shotjes bowlen bij Vier Hoog Breda. Een uurtje bowlen met je vrienden en genieten van VIER shotjes. Gooi je een strike? Dan is er een extra shotje van het huis! Kijk voor meer informatie over shotjes bowlen op de website

Rooftop Terras
Naast de bowlingbanen die weer open zijn, zijn er ook terras mogelijkheden bij Vier Hoog Breda. Met een hapje en een drankje genieten van de fijne zon of juist de zonsondergang. Heb je hier niet enorm naar uitgekeken? Er zijn diverse arrangementen waarmee je een exclusieve plek kunt bemachtigen op het heerlijke terras. Zorgeloos genieten met inachtneming van alle maatregelen doe je met de volgende arrangementen:

Bier buckets
Dit arrangement bestaat uit een bucket van 6 biertjes waarbij er keuze is uit fruitige- of zomerse biertjes. De prijs van deze bucket is slechts €20 en is ook tijdens het bowlen te bestellen.

Wijnen, wijnen, wijnen
Genieten als Martien Meiland was nog nooit zo eenvouding. Drink een heerlijke fles Gassier rosé voor slechts €25 inclusief exclusieve zitplaatsen.

Moët jij er ook even uit?
Voor slechts €50 geniet je van een heerlijke fles Moët et Chandon Brut Champagne met een unieke V.I.P.-plek op het Rooftop Terras.

De Rooftop tafels kunnen voor maximaal 6 personen gereserveerd worden, op basis van de maatregelen kunnen we slechts 5 tafels aanbieden, dus wees er snel bij!

Alle arrangementen kunnen zowel online als telefonisch gereserveerd worden. Doe dit graag 24 uur van tevoren, zodat ze goed rekening kunnen houden met de planning i.v.m. de maatregelen. Reserveer via de website of bel naar 076 - 7633888.