Opening Clique aan het van Coothplein in Breda

Begin januari opent Clique de deuren aan het Van Coothplein 3 in Breda. Eigenaar Ralf Christiaansen nodigde ons uit en vertelde over zijn plannen voor deze brunch- en borrelzaak. 

Clique komt in het voormalige pand van The Tosti Club en wordt momenteel compleet verbouwd, de tekening op het raam geeft al een sneakpeek. "De zaak krijgt een mooie vintage uitstraling met warme en luxe materialen." vertelt Ralf, de opening staat gepland in januari. Uiteraard krijgt Clique ook een mooi en ruim terras met uitzicht op de Mezz en de rest van het sfeervolle Van Coothplein. Eigenaar Ralf komt zelf uit de uitzendbranche, waarin hij horecazaken hielp op personeelsgebied, hier groeide de droom om een eigen horecazaak te openen. 


Clique wordt een brunch- en borrelzaak. Je kunt hier straks dus heerlijk genieten van goede koffie met een taartje, een uitgebreide brunch met een glas wijn of een heerlijke borrelplank. "Begin met een broodje en koffie en eindig met een glas wijn aan het einde van de dag" Ralf wil veel comfort food op de kaart, planken, heerlijke kazen en ander moois. Ralf heeft zelf drie zoons en ook met de kids wordt rekening gehouden met bijvoorbeeld Brusselse wafels en Croque Monsieur op de kaart. Ralf gaat de zaak runnen met zijn chef Edison Montoya, die al veel horeca ervaring heeft opgedaan in Amerika en Nederland.

Clique zal van dinsdag t/m zondag geopend zijn vanaf de ochtend tot 18:00 uur, donderdag, vrijdag en zaterdag tot 21:00.