Uitbreiding van vernieuwd concept van Jeans Centre in Breda

Na een succesvolle start met het nieuwe servicegerichte winkelconcept van Jeans Centre afgelopen jaar, vindt er nu een verdere uitrol plaats in Breda. Op 6 februari heeft deze vernieuwde winkel haar deuren geopend, geheel volgens het nieuwe concept. Bijzonder aan het nieuwe concept is de hoge mate van jeansspecialisme en service, wat in deze winkels tot uiting komt. Jeans Centre richt zich hiermee op een bredere doelgroep, waarbij ook de jongere klant wordt aangesproken.


Beleving door sfeer en service
6 februari opende de Jeans Centre winkel aan de Ginnekestraat 55 in Breda, geheel volgens het nieuwe concept. ‘Deze winkel ademt waar we voor staan en denim speelt hierin een hoofdrol’, geeft CEO Peter Berg aan. ‘Het stoere en authentieke van ons merk zie je terug in het hout en staal van het interieur en de denim gerelateerde accessoires.’ Bijzonder aan dit concept zijn vooral de service aspecten. Buiten een koffiebar, waar klanten onder meer kunnen genieten van heerlijke cappuccino’s of juist van sterke espresso’s, kan de klant een jeans direct gratis korter laten maken via de coupeuse service in de winkel. Bij de grote jeanswand wordt de klant geholpen door vakkundige medewerkers om de juiste fit en maat te vinden. Als deze niet op voorraad is, kan de klant het artikel gratis thuisgestuurd krijgen. ‘Er is gekeken naar een totaal beleving en gemak voor de klant. Dat valt op en klanten geven ons hele enthousiaste terugkoppeling’, aldus Peter Berg

Doelgroep
De huidige doelgroep van Jeans Centre is erg breed. Van een tienerzoon die met zijn moeder op zoek is naar een jeans in de juiste lengtemaat, tot een veertig plusser die graag extra advies wil.

Toch wil Jeans Centre met dit concept, naast de huidige klant, ook de groep van 25-35 jaar nog meer aanspreken. ‘De beleving die voor deze groep belangrijk is, klopt in dit concept. De deskundigheid is in al onze winkels te vinden, maar hier is extra focus gelegd op de beleving door het interieur.’ De winkel in Breda heeft daarnaast ook een kids en teens collectie.

Multi channel
In de winkel hangt een groot scherm waarop de klant direct kleding kan bestellen als het gewenste item niet in de winkel te verkrijgen is. Ook collecties die niet in de winkel hangen, zijn direct te bestellen en worden gratis bij de klant thuis bezorgd. Op die manier zijn alle maten en fits voor de klant beschikbaar. ‘Een prima service, die past bij ons concept als jeansspecialist’, geeft Peter Berg aan.‘

Openingsactie
Speciaal voor de vernieuwde winkel in Breda heeft Jeans Centre een speciale openingsactie. Vanaf maandag 6 februari krijgt men de hele week 20% korting op de gehele collectie.

Over Jeans Centre
Jeans Centre bestaat 40 jaar. In die 40 jaar is Jeans Centre uitgegroeid tot een brand met bijna 100 winkels en een webshop. Uniek aan de formule van Jeans Centre is de hoge mate van jeansspecialisme en service. Bij Jeans Centre kun je terecht voor jeans & fashion van diverse merken, zoals: Garcia Jeans, Tripper, Rockford Mills, Image, Wrangler, LTB, Chief, Pilot en Cars.