Tapasbar Plan B in een nieuw jasje!

Tapasbar Plan B, gelegen aan het Kasteelplein in Breda, wordt overgenomen door Joost van Boekel (voorheen werkzaam als bedrijfsleider van De Markt, Old Dutch en BBB in Breda) en Tijn Kapteijns (Organisator van o.a. PLOEGENDIENST, Haveneiland en TrailerFest).  Ze nemen het stokje over van de huidige eigenaren Robbie en Karin. De heren krijgen op 1 december  de sleutel en verwachten naar verluidt op 21 december de deuren van hun ‘Plan B 2.0’ te kunnen openen.


Onder ‘Plan B 2.0’ verstaan zij: een frisse, ‘grensverleggende’ blik op tapas. De populaire gerechtjes van het huidige Plan B blijven uiteraard op de kaart, maar het concept van ‘kleine Spaanse gerechtjes’ trekken de heren breder. Zij gaan voor een wereldse keuken waarbij naast vlees en vis, aandacht is voor zowel vegetarische als veganistische tapas. 

“Geen geitenwollen sokken geneuzel of stoffig imago”, aldus de heren. “Gewoon een prachtig plekje waar iedereen, vleeseter of vegan, heerlijk kan eten en zich thuis voelt. Iets wat in onze ogen eigenlijk niet meer dan logisch is anno 2018”. 

Het huidige Plan B staat bekend om haar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid. Dat willen de heren zeker behouden. “Juist door de kaart breder in te steken sluit je niemand buiten”. Naast een vernieuwde kaart zal de zaak van binnen een frisse look krijgen. De heren zien ook kansen in borrels, events en lunch. “We hebben een prachtige, intieme zaak met twee verdiepingen, een mooi terras en een nostalgisch pleintje. Het zou zonde zijn als we daar niks mee doen. Je proeft de ziel. Ook conceptueel zit er nog zoveel meer in de naam Plan B, dat willen we graag meer naar voren laten komen.”

Een droom die uit komt voor beide heren. Ze kennen elkaar van hun opleiding aan de NHTV (tegenwoordig BUAS). Joost zal vanuit zijn expertise en achtergrond naar voren treden als operationeel man in de zaak. Tijn wat meer op de achtergrond, ondersteunend in concept en marketing. De heren staan te popelen om te beginnen!

Alvast reserveren of tips voor een heerlijk gerechtje? Mail dan naar info@tapasbarplanb.nl of laat een boodschap achter op www.tapasbarplanb.nl