Schrijver Philip Huff en acteur Minne Koole brengen een bezoek aan Chassé Cinema

Is het boek altijd beter dan de film? In samenwerking met bibliotheek Nieuwe Veste presenteert Chassé Cinema de special Kaftwerk. Iedere editie vertonen zij een boekverfilming én organiseren ze een nagesprek. Dit keer draait het om de film ‘Niemand in de Stad’. Acteur Minne Koole, schrijver Philip Huff en presentator Pieternel van Keijzerswaard komen langs voor een Q&A.


Niemand in de Stad gaat over drie jonge vrienden die met vallen en opstaan volwassen worden tijdens hun studententijd in Amsterdam. Een plotselinge dood binnen de vriendengroep zet daarbij alles op scherp. In deze turbulente periode proberen zij los te komen van hun ouders en achtergrond. Ze ervaren de betekenis van vriendschap en ontdekken wie ze werkelijk zijn.

Over schrijver Philip Huff
Philip Huff (1984) studeerde filosofie en geschiedenis in Amsterdam en Berlijn. Hij schrijft in het Engels en het Nederlands en publiceerde verhalen en essays in onder meer NRC Handelsblad, De Groene Amsterdammer en de Volkskrant. Zijn debuutroman Dagen van gras verscheen in 2009, gevolgd door de roman Niemand in de stad (2012).

Informatie
Kaarten voor Kaftwerk: Niemand in de Stad zijn online te reserveren bij Chassé Cinema via chasse.nl/cinema