Nieuwkomers aan de Wilhelminastraat

Drie nieuwkomers aan de Wilhelminastraat! Niet alleen de letterlijke straat zelf ondergaat een flinke metamorfose, die overigens nu in de afrondende fase zit. Er komen ook drie mooie bedrijven de straat verrijken. 


Onlangs schreven we al over de komst van Anne & Max naast restaurant LOFF. Een tof horeca concept welke medio januari 2019 haar deuren zal openen. Je kunt hier terecht voor ontbijt, koffie, lunch, een high tea of hartige hapjes in de middag.


Naast Anne & Max zal Skins zich vestigen. Het pand is nu onder constructie maar zal in januari de straat verrijken met twee schitterende zaken. Skins is momenteel gevestigd, en geopend aan de Ginnekenweg, een paar honderd meter verderop. 


Een derde nieuwkomer in de Wilhelminastraat is reisbureau Relik & Van Hooft. Ons ook niet geheel onbekend, momenteel zijn zij gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat. Vanaf 26 november 2018 kun je je reisjes boeken aan de Wilhelminastraat, ideaal voor een (steden)tripje tijdens de koude wintermaanden. 



Houd onze website en app in de gaten voor meer nieuws over de nieuwe zaken aan de Wilhelminastraat en de officiële openingen hiervan.