Nieuw! Pizza’s bij De Pasta Kantine

Vandaag presenteert De Pasta Kantine Breda met trots zijn nieuwste culinaire meesterwerk: de Pizza! Vanaf nu kun je dus naast heerlijke pasta ook pizza eten op deze gezellige locatie. Deze verrukkelijke creatie is het resultaat van maanden toegewijd vakmanschap en de volhardende zoektocht naar de perfecte pizzabodem. 


Met een indrukwekkende smaakcombinatie en unieke ingrediënten die de zintuigen prikkelen, zijn de pizza’s een ware traktatie voor de liefhebbers van heerlijke, authentieke pizza's. De handgemaakte korst is de perfecte balans tussen knapperig en luchtig; de speciaal bereide tomatensaus is verrijkt met verse kruiden en al de ingrediënten en toppings zijn zorgvuldig geselecteerd en dagelijks vers bereid. Zoals jullie ook gewend zijn van de pasta’s bij de Pasta Kantine. 

De ambachtelijke pizza’s zijn vanaf nu beschikbaar in het restaurant, af te halen of thuis te bestellen via Uber Eats. Beter nog is natuurlijk afhalen want dan is jouw pizza nog lekker warm en krijg je ook meteen een stempelkaart. Bij 10 x afhalen krijg je de eerstvolgende keer een gratis pizza! Op maandag open vanaf 17:00 uur, en woensdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur. Tot ziens bij De Pasta Kantine!