Tags: Bourgondisch Breda, culinair evenement, Beers & Barrels, Hotel Nassau

Nazomeren tijdens Bourgondisch Breda

Bourgondisch Breda komt terug met een editie in de nazomer: van 22 september t/m 1 oktober. In deze week zal de gehele stad in het teken staan van de bourgondische levensstijl, waarbij lekker eten & drinken centraal staan. 

Tijdens de Bourgondische week kun je bij tientallen restaurants genieten van een bourgondisch menu en zo op een aantrekkelijke manier kennismaken met de smaakmakers van de stad. Daarnaast kun je deelnemen aan de  culinaire routes, waarin verschillende locaties onder een bepaald thema aan elkaar worden gekoppeld. Neem bijvoorbeeld deel aan de wijnroute en geniet van mooie wijnen en lekkere hapjes bij verschillende restaurants. 


De organisatie maakte tevens bekend dat er ook verschillende activiteiten en evenementen in deze week georganiseerd zullen worden. Denk hierbij aan een bierfestival, verschillende kook-, chocolade of cocktailworkshops, diners op bijzondere locaties, live muziek en nog veel meer. Organisatoren van evenementen of workshops kunnen zich melden via info@bourgondischbreda.nl

Onlangs werden de eerste drie deelnemers bekend gemaakt via een filmpje op de Facebookpagina van Bourgondisch Breda. Een leuk detail is dat ieder restaurant wordt gevraagd om een bord op te maken met de letter "B". Deze B's worden in de campagnes van het evenement gebruikt.

De organisatie laat weten dat er naast Hotel Nassau met restaurant Liefdegesticht, Beers & Barrels en Pinchosbar Vermut al ruim 30 inschrijvingen zijn. De deelnemers, routes en evenementen zullen in de komende maanden één voor één bekend worden gemaakt. 

samen zetten we Breda als de Bourgondische hoofdstad van Nederland op de kaart!"