Tags: Thank god it's friday, Barones, Sinterklaas , Tiger Club , Beers & Barrels, Mezz, Bouvigne Paradijs , Winkelhart Etten-Leur, Lunchbar Vermut

Dit weekend in Breda: Sinterklaas op bezoek en sample sale shopping!

Het is weer vrijdag en dat betekent aftellen tot het weekend! Er is weer genoeg te doen in Breda dus we hoeven niet stil te zitten de komende dagen. In dit artikel hebben we evenementen van dit weekend in de spotlight gezet. Check alle evenementen ook in de BredaCityApp.

THANK GOD IT'S WEEKEND!

Bezoek van Sinterklaas! 


Dit weekend brengt de Sint op veel plaatsen in Breda, maar ook in Etten-Leur een bezoek! In winkelcentrum de Barones heb je dit weekend voor het laatst de kans om een kijkje te nemen in het Sinterklaas Disco Paleis! Zaterdag en zondag is het discopaleis van 12.00 tot 17.00 uur geopend. 

Zaterdag 9 december kun je bij de Kinderboekentuin terecht voor 'Sint knutselen' en in het Winkelhart van Etten-Leur bezoeken de Sint en zijn pieten het Raadhuisplein. Zaterdag heeft Sinterklaas het druk, want hij neemt 's avonds ook nog een kijkje bij Bouvigne Paradijs waar hij voor alle kinderen een kleine verrassing heeft. 

Dit weekend sluiten we af bij Booze Bodega & Foodbar, waar vanaf 16.00 uur een Pietenbingo is. 

hora del vermut 

Bij Pinchosbar Vermut wordt het weekend ingeluid met een Spaanse vrijdag middag borrel; Hora del Vermut. Bij ieder alcoholisch drankje krijg je een gratis pincho! 

Opening The Tigerclub! 


Vrijdag vanaf 20.00 uur gaan de deuren van The Tiger Club open voor het publiek tijdens de Grand Opening. Na maanden verbouwen gaat de Aziatische streetfoodbar open in de Sint Janstraat. 

Er is een DJ, Aziatische hapjes, gezellige mensen en een drankje van het huis. 

JOSH V SAMPLE SALE

Het Nederlandse fashion- en lifestylelabel JOSH V van modeontwerpster Josh Veldhuizen staat bekend om haar stijlvolle en elegante collecties die wereldwijd vrouwenharten sneller doen kloppen. Zaterdag 2 december wordt de Grote Kerk weer omgetoverd tot shopparadijs tijdens de de Sample Sale, met kortingen tot wel 80%!

40UP in Mezz


Zaterdag keert 40UP terug naar Mezz. 40UP is de dansnacht voor iedereen van 40 jaar en ouder die wel van een feestje houdt. Ben je iets jonger? Dan laten ze je misschien ook wel binnen...Kom lekker dansen op de beste muziek van toen en nu. Of het nu disco, pop, rock 'n' roll, ska of soul is, het komt allemaal voorbij en natuurlijk worden de nummers weer als vanouds voorzien van de originele videoclips. 

Aanvang 21.00, toegang €15,50. 

NAC - EXCELSIOR

Op zondag 3 december komt Excelsior op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. Maak jij deze wedstrijd onderdeel uit van de Yellow Army? Bestel je kaarten via www.NACtickets.nl of kom langs bij de Service- & Informatiedesk!

Totally Obscene Double Burger Days 

Vanaf zondag kun je bij Beers & Barrels terecht voor een heerlijke 'Totally Obscene Burger' voor slechts €15,- 

Dat is smullen geblazen! Wel belangrijk om even te reserveren als je van plan bent om deze Black Angus burger te gaan verorberen!