Naron.nl uitgelegd in drie delen

Het hele team van Naron is keihard aan het werk aan Naron.nl nu de winkel dicht is. De webshop is al super handig in gebruik en met deze instructiefilmpjes helpt Naron je nog beter met het vinden van de weg online. Vorige week is deel 1: The Header uitgekomen en deze week worden ook de laatste twee delen van "Naron.nl uitgelegd" online.

Deel 1: The Header
In het eerste deel van Naron.nl uitgelegd, word je meegenomen door de menubalk van de website. Er wordt uitgelegd hoe je het makkelijkste jouw favoriete merk kunt vinden of hoe je kunt filteren voor maat, kleur of prijs. Bekijk hier deel 1: The Header.

Deel 2: Home: de body
Ben je benieuwd naar de nieuwste producten? Of wil je weten welke producten zijn toegevoegd aan de sale?  Deze staan op de Home pagina waar je in het tweede deel geheel doorheen wordt genomen. Bekijk hier deel 2: Home, the body.

Deel 3: The Footer
In het derde deel wordt alles verteld over de footer van de website. In de footer word je meegenomen door de klantenservice, over Naron, hulp & advies, badkleding en lingerie. Bekijk hier deel 3: the Footer.

Op deze manier kun je gemakkelijk jouw lingerie online bestellen. Nieuwsgierig? Neem dan snel een kijkje!