MW Bedden & Slapen opent Hästens store

MW Bedden & Slapen onderging recentelijk een grote verbouwing. In de winkel kun je al 40 jaar terecht voor het ideale slaapcomfort. Met de heropening van de winkel introduceerden ze ook een nieuwe Hästens store. Eigenaresse Marieke Weijers nodigde ons daarom uit om een kijkje te komen nemen.

De winkel, die 40 jaar gelden door haar ouders werd gestart, zit nog steeds in de familie. Marieke runt de winkel nu samen met haar broer, waardoor het nog steeds een echt familiebedrijf is. Aan het pand is in de afgelopen 40 jaar uiteraard wel veel verandert, maar de essentie van de winkel is gelijk gebleven: mensen helpen bij het vinden van hun ultieme slaapcomfort. 

Hästens Store
Circa de tweederde van de voormalige winkel is nu omgebouwd tot een Hästens Store. In een sfeervolle ruimte, geheel in de kleuren van Hästens, staan alle bedden uitgestald. Hästens bedden staan bekend om hun fenomenale ligcomfort legt Marieke uit. Een korte test door op het topmodel te gaan liggen bevestigd dat. Het lijkt net alsof je op een wolk ligt! De bedden varieren in prijs van 7.000 euro tot 30.000 euro voor het topmodel waar wij even op mochten liggen. 


"Hästens bedden worden handgemaakt van natuurlijke materialen" legt Marieke uit. Het meest bekende materiaal is het paardenhaar dat Hästens gebruikt voor hun matrassen. De natuurlijke eigenschappen van het paardenhaar zorgen voor een  goede vochtregulatie en temperatuurregeling.


MW Bedden & Slapen
Wil je iets minder uitgeven, dan kun je ook bij MW Bedden & Slapen een bed van hoge kwaliteit kopen. Je hebt dan ook de keuze uit verschillende materialen, zoals matrassen met veren of van schuim. Voor circa 3500 euro heb je al een kant en klaar bed. 


Advies op maat
Een goed bed zorgt ervoor dat je in een diepe slaap komt en blijft. In een slecht bed ga je vaak draaien omdat je pijn in je lichaam krijgt of omdat het bijvoorbeeld te warm wordt. Een goed bed zorgt er dus voor dat je veel uitgeruster wakker wordt en gedurende de dag meer energie hebt.

Als je recht ligt en niets voelt, dan heb je het perfecte bed gevonden!                                                                                                                                                                                                                                                                

Accessoires
Naast complete bedden heeft MW Bedden & Slapen een breed assortiment van mooi beddengoed, badgoed, badjassen en handdoeken van Hästens en andere merken.