Tags: Uit eten, Breda, horeca, restaurant, nieuw, café, eten, drinken, binnenstad

12 x binnentuinen

Buiten eten en borrelen is het lekkerste wat er is! In Breda zijn er genoeg binnentuinen waar je tijdens zomerdagen heerlijk kan vertoeven. Wij hebben een lijstje gemaakt met onze favorieten binnentuinen.

sun is coming!

CHARELLI

Charelli is een trendy en gezellig restaurant in het centrum van Breda. Je kan er heerlijk dineren maar het is ook zeker een aanrader om gewoon gezellig te borrelen. Met lekker weer kun je in het zonnetje zitten in de gezellige binnentuin.

TORTILLAS

Bij Tortillas krijg je het echte Mexicaanse gevoel in de binnentuin die erg populair is als de zon schijnt. Deze tuin bevindt zich aan een zonnige serre die heel geschikt is voor grote gezelschappen of een Mexicaanse borrel.

deksels 2.0 

Deksels 2.0 past bij Breda, ze serveren gerechten van hoge kwaliteit, goede wijnen en hebben een gastvrije bediening. De kaart is erg breed van een simpel borrel hapje naar een luxe vegetarisch gerecht. Deksels 2.0 beschikt ook over een heerlijke binnentuin, waar je onder het genot van heerlijke eten en drinken geniet van de echte Spaanse sferen! 

de stadstuin 

Bij gastronomisch restaurant en wijnkamer de Stadstuin is het vol op genieten, ga heerlijk en stijlvol lunchen of dineren in de mooie binnentuin. Meer zin in een lekker kopje koffie of thee met een zoet gebakje?  Ook dan ben je van harte welkom in de Stadstuin. 

Lades

Kom genieten in de heerlijke binnentuin van Lades. Proef de authentieke Turkse keuken en beleef de gastvrijheid. Met het zonnetje in de binnentuin is het volkomen ontspannen. 

COLINS 

Bij Colins gaat het om een levensbehoefte; genieten! Het is een bar- en grillrestaurant in één. Je waant je even in New York om te lunchen, borrelen en dineren in een relaxte atmosfeer. De heerlijke binnentuin bij Colins is zeker een aanrader als de zon schijnt. Hier wil je nooit meer weg! 

restaurant LOFF


Bij LOFF kan je genieten van vegetarisch, biologisch en lekker eten. In de knusse binnentuin voel je jezelf een met de natuur en geniet je van de lekkere biologische gerechten. 

Bali James 


Waan je even in Indonesië en ga genieten bij Bali James. De authentieke Indonesische gerechten zijn bijzonder en heerlijk van smaak. In de moderne Indonesische tuin kun je genieten van een heerlijke maar ook betaalbare rijsttafel. 

CHOCOLAT


Bij Chocolat kan je genieten van de Franse keuken met Oosterse invloeden. Het chocoladebruine restaurant is gelegen in hartje Breda. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven in de mooi aangelegde binnentuin. 

parc

Midden op de Grote Markt vind je Parc, een gezellige bar/restaurant waar de gehele dag de lekkerste gerechten worden geserveerd uit de open keuken. In de zomer kun je jezelf even afzonderen van de drukte van de Grote Markt in de mooi aangelegde binnentuin, waar ook regelmatig een feestje plaats vindt. 

dickens & jones

Kom genieten van de heerlijke sfeer bij Dickens & Jones. Een nostalgische brasserie met een authentieke Engelse country sfeer, in de heerlijke binnentuin kan je heerlijk genieten van het zonnetje. Ze zijn al meer dan 18 jaar ''the place to be'' voor iedereen, voor alle gelegenheden en altijd tegen eerlijke prijzen. 

De broodbakkers & Mevrouw jansen

De Broodbakkers en Mevrouw Janssen is een bakkerij en lifestyle winkel. Je kunt er terecht voor een goede kop koffie met iets lekkers erbij binnen of in de binnentuin. Daarnaast kun je ook gezonde desem broden halen en worden er worden werken van kunstenaars geëxposeerd.