Moeke Ginneken is jarig

Moeke houdt van feestjes en daarom viert ze haar verjaardag niet één dag, maar een hele week! Van zondag 17 februari tot en met zaterdag 23 februari. En het mooie is, iedereen is uitgenodigd om het met Moeke mee te vieren! Pak je agenda er maar alvast bij want tijdens moekes feestweek is er elke dag iets leuks te doen. 

Bij moeke is het altijd feest


ZONDAG 17 FEBRUARI
Moeke’s jublileumrit. 66,6 kilometer wielrennen (of een retourtje van 150 kilometer) naar Stadsbrouwerij de Koninck in Antwerpen (met rondleiding en een heerlijk “Bolleke” na afloop. Als je wilt, kunnen jij en je fiets mee terug naar Moeke met de wielerbus. Geef je hiervoor op bij Moeke!


MAANDAG 18 EN DINSDAG 19 FEBRUARI
Moeke trakteert alle Moekes van Breda op koffie en taart. Van 10.00 tot 14.00 uur. Daarnaast zijn alle hoofdgerechten deze dagen 10 Euro! 


WOENSDAG 20 FEBRUARI 
Moeke’s Bingoballen Avond. Start 20.30 uur. Gepresenteerd door het geweldige duo Belinda & José. Moeke zorgt voor spectaculaire prijzen (zoals bijvoorbeeld VIP kaarten voor een concert). Wil je zeker zijn van een bingo kaart? Geef je dan op bij Moeke!

DONDERDAG 21 FEBRUARI
De Grote Moeke Quiz. Start 20.30 uur. Je kunt je team (van maximaal 5 personen) inschrijven bij Moeke. Ook voor deze avond heeft Moeke weer spectaculaire prijzen (zoals bijvoorbeeld een fiets van Kwaremont!!)


VRIJDAG 22 FEBRUARI
Voel je Vrij-Dag verjaardagsborrel met bubbels & bitterballen. Moeke’s Kinderfeest met entertainment voor het kroost!


ZATERDAG 23 FEBRUARI
Vandaag is Moeke vanaf 16.00 uur gesloten. S’avonds Moeke’s verjaardagsfeest (op uitnodiging).