LAB.138; de woonwinkel met mogelijkheden

Aan de Teteringsedijk 138B vind je LAB.138, een toffe woonwinkel die geleid wordt door eigenaresse Evelien Olifiers. Voor alles op het gebied van interieur ben je hier aan het juiste adres! Ben je benieuwd wat LAB.138 nog meer te bieden heeft? Lees dan verder...

Bij LAB.138 kan je terecht voor interieuradvies, fotostyling, winkelconcepten en kleuradvies. Ook het stoppen van oude meubels in een nieuw jasje is één van de specialiteiten van Evelien. Aan de hand van de kennis en ervaring die ze heeft opgebouwd in de afgelopen jaren door zich bezig te houden met het inrichten van woningen, winkels, restaurants en kinder- en tienerkamers, loopt ze geen seconde achter op de nieuwe trends. Ze is er juist als een van de eerste bij.

De werkwijze van Evelien begint met een uitgebreide kennismaking. Daarin bepaalt ze samen met jou welke stijl het beste bij je past. Aan de hand van dat gesprek en een moodboard met ideeën wordt er een vervolg afspraak ingepland. Zo kan er een goed beeld geschetst worden van hoe de inrichting eruit gaat zien. Zodra dit allemaal uitgestippeld is wordt er een budget vastgesteld en dán kan het avontuur beginnen!


Foto: Lab.138

Je kan niet alleen terecht voor interieuradvies bij LAB.138, maar ook voor woonaccessoires, workshops en leuke cadeaus. Er is een uitgebreid assortiment in de winkel te zien. Van leuk opgemaakte bedden tot hippe en unieke kaarsenhouders. Alles wat je in de winkel ziet, is doordacht. Zo zie je dat producten die niet meer gebruikt worden, toch nog in een nieuw jasje gestoken kunnen worden. Denk hierbij aan olievaten die omgetoverd zijn tot bloembakken in een hip kleurtje.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op locatie te kijken naar de leuke producten van LAB.138, wees dan niet getreurd. Ook in de webshop van LAB.138 kijk je je ogen uit, hier zijn de pareltjes te bewonderen! 

Neem gerust een kijkje op de website of kom gezellig langs in de winkel!