Koffie bij Teun verhuist definitief naar de Barones en Suuskes opent haar deuren aan de Lange Brugstgraat

Na ruim 5,5 jaar neemt Teun Fransen afscheid van zijn 'Koffie bij Teun' vestiging aan de Lange Brugstraat. Wat begon als een droom, groeide snel uit tot een van de beste koffiebarren in Breda. Vorige jaar werd de zaak zelfs uitgelicht als de beste koffiezaak van Brabant in de Koffie top 100. Dit jaar opende Teun een nieuwe vestiging in de Barones en werd het tijd om afscheid te nemen van de Lange Brugstraat. Met een lach en een traan kijkt Teun terug op de afgelopen vijf jaar. Zondag is de zaak voor het laatst geopend en sluiten tijdelijk de deuren voor de verbouwing van 'Suuskes': een nieuwe koffiebar en lunchroom die op 1 september haar deuren zal openen.

Voor Teun is het niet alleen een afscheid, maar ook een nieuw begin. De zaak in de Barones is volgens eigen zeggen een vervolg op wat hij al deed. "Dezelfde goede koffie, persoonlijke aandacht plus een uitgebreider aanbod van lunch en alcoholische dranken in een veel grotere zaak." Teun kijkt zeer tevreden terug op de afgelopen vijf jaar. "Ik heb hier mijn droom kunnen verwezenlijken en ga deze nu verder uitbouwen in de Barones. Hier hoop ik de komende tien jaar te kunnen groeien. Met een lach en een traan kijk ik terug op de afgelopen vijf jaar en uiteraard wens ik Susanne heel veel succes met haar nieuwe uitdaging."

Op 1 september zal het pand aan de Lange Brugstraat de deurren openen onder de naam "Suuskes". Eigenares Susanne van Meer was een vaste gast bij Koffie bij Teun en greep direct de kans om de zaak over te nemen toen deze zich aan deed. "Door de gemoedelijke sfeer voelde ik me hier altijd thuis. Die sfeer wil ik met Suuskes ook vasthouden". 

Suuskes zal het koffieconcept doorvoeren, maar daarnaast een uitgebreider aanbod van ontbijt en lunch gaan aanbieden. De focus ligt daarbij op een gezonde levensstijl. "Fitgirls kunnen hier dus rustig iets lekkers bij de koffie bestellen zonder zich schuldig te voelen" licht Susanne toe. Op de kaart komen onder andere Banana pancakes, smoothie bowls en oat meals met toppings naar keuze te staan. De zaak zal dagelijks geopend zijn van 09:00 tot 18:00 uur.