Tags: hotel, Hotel Nassau, restaurant, restaurant liedegesticht, kerst, oud en nieuw

Kerst en oud & nieuw vieren bij Liefdegesticht

Kerst en oud & nieuw vieren in een stijlvolle en warme omgeving kan in Liefdegesticht. Liefdegesticht heeft leuke deals voor de gasten rondom de kerstperiode. Je kunt kiezen uit speciale kerst en new years eve menu's. Er is ook keuze uit New years eve package en Christmas package die inbegrepen zijn met ontbijt, overnachting en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken!

Lekker smullen!


Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met hun luxueuze services en faciliteiten. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. De gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’. 


In restaurant Liefdegesticht stelt iedereen alles in het werk om gasten een perfect gerecht en een unieke beleving te bieden. Iedereen is gek van lekker eten, waarbij de eenvoudige gerechten met een rijke smaak centraal staan; geheel in de sfeer van rooms-katholieke nonnen die hier vroeger leefden. Alle gerechten zijn puur, vers, creatief en van hoge kwaliteit.