Hotel Nassau Breda en Restaurant Liefdegesticht introduceren luxe Holy High Tea

Neem samen met vrienden of familie plaats in één van de authentieke historische ruimtes en herleef de nostalgische herinneringen aan het rijke Engelse leven met een Holy High Tea of Holy High Tea Deluxe. Geniet van een gezellige en ontspannende middag vol zintuig prikkelende geuren en smaken; de geur van Newby thee, 's werelds meest bekroonde luxe theemerk, komt je tegemoet terwijl luxe hartige gerechtjes en smaakvolle zoete hapjes worden geserveerd.

een gezellige ontspannen middag 


Tijdens de Holy High Tea (€27.50 p.p.) geniet je van luxe gerechtjes, traditionele sandwiches, een etagère vol zoete lekkernijen en natuurlijk de Newby thee. De Holy High Tea Deluxe (€37.50 p.p.) doet er nog een schepje bovenop, waarbij je extra kunt zondigen met een glas Cava, oesters en heerlijke friandises ter afsluiting. 

Reserveren: (minimaal 1 dag vooraf) + 31 (0) 76 201 2999 of info@liefdegesticht.nl 


Hotel Nassau Breda, Autograph Collection Hotels
Hotel Nassau Breda is een unieke hotelbelevenis op historische katholieke bodem waar vroeger sober geleefd werd. Dit vormt een prachtig contrast met de luxueuze services en faciliteiten, want zij geloven dat geen gast ongevoelig is voor de onschuldige én schuldige geneugten van het leven. Voor wie alles uit het leven wil halen is slapen een zonde. Gasten komen niet naar Hotel Nassau Breda om te slapen, maar om dromen te beleven. Hemelse kamers, een prachtige ambiance, zondige feesten, engelachtige bediening en een culinair heiligdom met de toepasselijke naam ‘Liefdegesticht’. Hotel Nassau Breda is van oorsprong een uitgebreid complex van diverse rijksmonumenten in één van de oudste straten van Breda. Ontdek de historie van deze bijzondere locatie. Hotel Nassau Breda brengt haar gasten continu in verleiding om te genieten van het beste wat hiernumaals te bieden heeft. U kunt in het hotel zelfs alles opbiechten, maar alleen als u dat zelf wilt. Uw zonden zijn veilig.