Het is dierendag! Win een workshop voor jou en je konijn

Het is vandaag 4 oktober, en dat betekent dierendag. Een dag die wereldwijd op de agenda staat als een moment om extra aandacht te besteden aan de dieren. Ben jij ook helemaal gek op je huisdier of heb je bijvoorbeeld een mooie foto van je lievelingsdier de panda? Stuur hem naar ons op! Je maakt kans op een super gave workshop voor jou en je konijn bij speciaalzaak Chews&Nibbles.

Chews&Nibbles

Chews&Nibbles is een concept helemaal gespecialiseerd in konijnen en knaagdieren, in een prettige omgeving, passend bij deze tijd. De speciaalzaak heeft een enorm assortiment, met voornamelijk natuurlijke materialen. Gezonde voeding en snacks, zonder toevoegingen. Dieren die veel aandacht krijgen en alvast voorbereid worden op het leven in hun nieuwe huis. Er is uitgebreid aandacht voor de bezoeker met een eerlijk en passend advies.

Stappen&Shoppen mag tickets aanbieden voor de workshop 'Fun met je bun', een middag waarin je alles kunt leren over het konijn. Ook kun je het konijn trucjes leren en de kooi versieren. Kortom, super gaaf! Onderstaand vind je de flyer met nog veel meer informatie over de workshop!

Op onze Facebookpagina vind je alles over hoe je kunt winnen!