Hendrik & Marcella wint en is beste kaasspeciaalzaak van Nederland!

Onlangs werd al bekend dat Hendrik & Marcella beste kaasspeciaalzaak van Zuid-Nederland is geworden. Maandagavond 1 april werden de uiteindelijke winnaars van de Nationale competities bekend gemaakt. Deze competitie werd evenals de regionale competitie verdeeld in 3 categorieën:

-Nederlands beste Kaasspeciaalzaak 2019
-Nederlands beste food specialist Wijn 2019
-Nederlands beste food specialist Chocolade, Noten, Koffie/Thee 2019

Wederom zijn Hendrik en marcella, Kenners in Kaas in de prijzen gevallen en zijn zij uitgeroepen tot Nederlands beste Kaasspeciaalzaak!

DE BESTE KAASSPECIAALZAAK VAN NEDERLAND!

Na een spannende voorselectie zijn op 27 februari de 11 finalisten bekend gemaakt. De finalisten per categorie zijn in maart beoordeeld door drie andere juryleden dan de voorronde (bestaande uit twee vakjury leden en een consumentenjury). Deze juryleden hebben de winkels onafhankelijk van elkaar bezocht. Natuurlijk is het al een prestatie om in de finale te staan maar daar bleef het dus niet bij voor Hendrik & Marcella.

De finalisten werden beoordeeld op hun visie op het vak en de branche, de eigen aanpak daarin, het ondernemings- en winkelmanagement, het personeelsbeleid, hygiëne, netheid en de performance van de winkel. Daarnaast beoordeelde een mystery shopper het aanbod, de winkel en de behandeling die hen als klant ten deel viel.
In de juryrapporten uiten de juryleden met name lof over het vakmanschap en de passie van de ondernemers en hun medewerkers. Volgens de jury is heel duidelijk geworden dat je een onderscheiding alleen wint als je daadwerkelijk onderscheidend onderneemt. Dat kan alleen als je tot de top van de branche behoort.

Eerder spraken wij ons vertrouwen uit over een mooi resultaat na aanleiding van de prachtige, onlangs verbouwde winkel. Kennis, gastvrijheid, innovativiteit en natuurlijk geweldige smaak staat garant in deze speciaalzaak. De klasse van deze zaak is niet onopgemerkt gebleven en dus hebben ze volkomen verdiend deze mooie prijs in ontvangst kunnen nemen!