HEERLIJK HERFSTONTBIJT BIJ JACK & JACKY’S

Jack & Jacky's in Breda is het afgelopen jaar erg populair geworden. De 100% gezonde kaart, Scandinavische interieurstijl en rustige vibes maken het een zeer unieke hotspot in hartje centrum van Breda. De vers gebrande koffie ruik je al op de hoek van de Boschstraat, en de smoothiebowls zijn een bekend fenomeen geworden. Nu het herfstseizoen is begonnen, serveert Jack & Jacky's ook heerlijke herfstspecials. We zijn uitgenodigd voor een heerlijk ontbijt en kunnen genieten van smaakvolle gerechten. Kijk maar mee!

But first... coffee
Als echte koffieliefhebber kun je bij Jack & Jacky's helemaal losgaan. De versgebrande bonen proef je gegarandeerd terug in iedere keuze die je maakt. Van cappuccino en latte macchiato tot een cortado of heerlijke zwarte koffie. Elk drankje wordt geserveerd met huisgemaakte chocolade, en natuurlijk kun je kiezen uit havermelk, amandelmelk, sojamelk of kokosmelk. Een goed begin is het halve werk, dus we starten de dag met twee heerlijke cappuccino's met havermelk. Ook bekijken we alvast het menu en kiezen we er een geschikte juice bij. We gaan voor de energizer, waar appel, banaan en aardbei in zit. Lekker vers van de pers (letterlijk ;)) en een goede boost voor lichaam en geest. Let's go!


Pancake special én een klassieker
Omdat het gezellige herfstseizoen is begonnen, heeft Jack & Jacky's heerlijke herfstspecials bedacht. Zo kun je buiten de menukaart een rijkgevulde salade niçoise bestellen met diverse groenten en de welbekende verse tonijnmousse. Maar ook een herfstige smoothiebowl met amandeldrink, banaan, kiwi en verschillende superfoods staat op de specials-kaart. Wij besluiten ons zelf extra te trakteren vandaag en gaan voor een mango smoothiebowl van de reguliere menukaart én een herfstspecial: de pancakes. Een uitermate goede keuze, want zo hebben we het beste van beide werelden te pakken. Yummmm! Tip! Vraag naar de herfstspecials in de zaak en probeer ook een nieuw gerecht!

De pancakes worden geserveerd als een rijke stapel warme pannenkoekjes, met daarop gekaramelliseerde kaneelappeltjes, granola, blauwe bessen, banaan, agavesiroop, afgetopt met een takje munt. En daar kunnen we heel kort over zijn: onwijs lekker!!! We krijgen meteen de herfstkriebels te pakken, en dit gerecht past perfect bij een warm kopje koffie of thee. Voor de frisse nasmaak nemen we een slokje van onze energizer juice, en voor ons is dit ontbijt meteen compleet. Perfect voor de koudere dagen!

De smoothiebowl kunnen we uiteraard ook niet weerstaan en zorgt voor een echte vitamineboost. Zorg dus dat je met z'n tweeën komt, zodat je van allebei kunt proeven ;). Want deze klassieker is echt 'mango madness': gezond, kleurrijk en heerlijk fris. De mango met de banaan, kokosdrink, hennepzaad, granola, kokosvlokken, frambozen en kokosyoghurt is het een feestje op het mooie bord. Bijna zonde om op te eten! Maar veel te lekker om te laten staan.

Je kunt bij Jack & Jacky's al vanaf 8:00 uur terecht voor een heerlijk ontbijt. In tegenstelling tot veel andere horecazaken is Jack & Jacky's lekker op tijd open. Doordeweeks kun je hier terecht van 08:00 tot 17:00 uur, en in het weekend van 09:00 tot 17:00 uur. Dus pak lekker de fiets 's ochtends of maak een goede ochtendwandeling en laat je verwennen door 100% gezonde, verse en duurzame producten.
Wij staan in ieder geval snel weer op de stoep!