Haal de straat in huis met Blind Walls Gallery Gallery

Blind Walls aan de muur in huis? Vanaf nu kan het! De Blind Walls Gallery Gallery is open voor iedereen. Met elke twee maanden nieuw werk van kunstenaars in de salon aan de Terheijdenstraat 1 in Breda. Met de verkoop van originele kunstwerken met prijzen tussen de € 50,- en € 1.500,- is er voor elke portemonnee prachtig werk te koop.Blind Walls Gallery is het museum op straat. Meer dan 90 muurschilderingen verbeelden de verhalen van Breda. Internationale kunstenaars werken aan een groeiende collectie muurschilderingen geïnspireerd op het verleden, heden en de toekomst van de stad.

De kunstwerken die te koop zijn in de Blind Walls Gallery Gallery zijn gemaakt door kunstenaars die eerder een muurschildering in Breda maakten. Gallery Gallery is op afspraak te bezoeken, zodat bezoekers onder het genot van een drankje kunnen genieten van het werk. Alle werken zijn met of zonder lijst te koop en worden na afloop van de expositie thuisbezorgd.

Mara Piccione
Tijdens de eerste expositie (20 mei – 25 juni) presenteert Blind Walls nieuw werk van de wereldberoemde zeefdrukkunstenaar Mara Piccione. Haar concertposters voor underground bands en podia zoals De Staat, The Black Keys, The National, Best Kept Secret en Vera zijn internationaal bekend. Voor Blind Walls Gallery maakte ze haar eerste werk op groot formaat op de openbare ruimte; twee panelen naast de Grote Kerk.

Er zijn nieuwe groot formaat monoprints en een aantal kleinere zeefdrukken te koop. Alle monoprints (uniek/oplage 1) en zeefdrukken (kleine oplage) zijn gesigneerd en genummerd. Het werk van Mara is te herkennen aan de abstracte vormen en gelaagde composities.

Private viewing
De Gallery Gallery is op werkdagen geopend. Iedereen mag op elk moment aanbellen, maar liever op afspraak (bel 076-8879935). Bezoekers worden gastvrij ontvangen kunnen rustig het werk bekijken in de Blind Walls huiskamer.

Daarnaast zal in juli 2021 de 100ste muurschildering in Breda verschijnen!