Frans Bauer trakteert Breda tijdens 20 jaar Tranen van Van Cooth Festival!

Het is een jaarlijks hoogtepunt in de wereld van het Nederlandstalige levenslied, waarbij zo'n 25 koren uit heel het land de binnenstad van Breda vullen met hun hartverwarmende klanken en een spetterend eindfeest op het Van Coothplein.

Op de laatste zaterdag van augustus zal Breda het 20-jarig bestaan van het Tranen van Van Cooth Festival vieren, en niemand minder dan de koning van het levenslied, Frans Bauer, zal de stad trakteren op een onvergetelijk optreden! Het gratis toegankelijk meezing festival belooft opnieuw een onvergetelijke dag te worden, waar liefhebbers van het levenslied samenkomen en genieten van de authentieke sfeer die alleen in Breda te vinden is.

Dit jaar wordt er extra uitgepakt ter ere van het jubileum, zegt mede-organisator Bram Sol. Op zaterdag 31 augustus zal het Van Coothplein het epicentrum vormen van het festijn, met een groots eindfeest dat alle verwachtingen zal overtreffen. Naast Frans Bauer zullen ook een aantal oudgedienden hun opwachting maken op het podium. Het wordt een editie voor in de boeken, dat is een belofte!

Het Tranen van Van Cooth Festival biedt niet alleen een podium voor bekende Nederlandstalige artiesten, maar ook voor lokaal talent uit Breda dat op het eindfeest zal optreden. Gedurende de dag zullen de koren uit het hele land verspreid door de binnenstad zingen, waarbij ze het publiek trakteren op een breed scala aan Nederlandstalige liedjes. Vanuit sfeervolle hoekjes en pleinen zullen de klanken van de koren de straten vullen en bijdragen aan de unieke ambiance van het festival.

Mis dit bijzondere evenement niet en noteer de datum alvast in je agenda. Het Tranen van Van Cooth Festival op zaterdag 31 augustus in Breda belooft een dag vol muzikale hoogtepunten en onvergetelijke momenten te worden.

Kijk voor meer informatie op www.detranen.nl