Foodblog: (Verg)eet-alles-plank bij Latour!

Aan onze prachtige Veemarktstraat vind je Latour. Je kunt hier terecht voor lunch & borrel, wijn drinken, wijn mee naar huis nemen, delicatessen & buitenlandse kazen, wijnproeverijen en nog veel meer. Een Bourgondisch pareltje in onze mooie stad! 

Dit is heel veel lekkers en heel veel genieten! 


Jessica en Ilse staan nog altijd met een grote glimlach voor jou klaar met een tal van afhaalmogelijkheden. Waaronder heerlijke koffie, verse broodjes en verschillende borrelplanken. Zo hebben zij de Say Cheese, een kaasplank van het hoogste kaliber met luxe en bijzondere kazen voor échte kaasliefhebbers, de save-the-salami met een tal van verschillende soorten vleeswaren voor onze echte vleesliefhebbers en de (verg)eet-alles-plank met kaas, charcuterie, fruit chocolade en nog veel meer. Aan ons vandaag de taak om de laatste plank uit te testen! Meer informatie over de verschillende borrelplanken vind je hier

We halen de plank op en zijn meteen onder de indruk; wát een enorme en gezellige borrelplank! De plank is te bestellen als diner voor 2-3 personen of als borrelplank voor 4-6 personen. Je geniet hier gegarandeerd de hele avond van. We schenken vast een goed glas wijn in en kunnen niet wachten om van al het lekkers te genieten. Cheers!

We proeven negen verschillende kazen, truffelsalami met parmezaan, serranoham, the one and only kaassalade, groene olijven, pico's, tostada's, toast, confituren van ZoetZoutZuur, amandel-vijgen brood, chorizo gevuld met blauwaderkaas en rucola en nog veel meer. 

Als echte borrel liefhebbers kunnen we ons geluk niet op! We beginnen met de beroemde kaassalade op de knapperige toast. We begrijpen gelijk waarom deze zo populair is. Vervolgens genieten we van de verschillende kazen. Op de plank ligt onder andere oude kaas, geitenkaas en wasabi kaas. De wasabi kaas is een nieuwe voor ons en we kunnen je vertellen dit is écht pittig! 

Bij de kazen zit een confituur van Bredaas ZoetZuur&Zout. Zij kopen lokaal fruit op en maken daar verschillende delicatessen van, waaronder deze heerlijke abrikozenjam. Deze past ontzettend goed bij alle kazen!

 

Het blikje sardientjes is een echte eye catcher op deze plank. Door de verschillende kleuren straalt de plank vrolijkheid, gezelligheid en comfort uit. Het Latour gevoel komt zeker ook thuis goed tot z'n recht!


Met deze goed gevulde borrelplank heb je een avond vol plezier! We kletsen gezellig met elkaar, spelen een spelletje en genieten van al het lekkers wat voor onze neus staat. De plank straalt een en al gezelligheid uit en is echt van toegevoegde waarde voor onze avond. Dolgelukkig worden we van alle lekkere dingetjes. Dit is heel veel lekkers en heel veel genieten! 

Wil jij dit weekend ook genieten van al het lekkers wat Latour te bieden heeft? Bestel dan snel jouw (verg)eet alles plank via deze link! Nog geen plannen voor de kerst? Ook daar speelt Latour op in. Binnenkort meer hierover ...