Foodblog: tafelgrillen bij Restaurant VIER

Onlangs werden we uitgenodigd door Vier Hoog Breda om bij restaurant VIER te komen tafelgrillen. Na de beklimming van vier verdiepingen met de trap (er is natuurlijk ook een lift aanwezig), hebben we voldoende ruimte om lekker te gaan eten. We voelen ons gelijk welkom in het gloednieuwe en modern ingerichte restaurant! 

Dit belooft veel goeds!

We kiezen een gezellig tafeltje uit in dit mooie familierestaurant. Al snel worden we geholpen door één van de vriendelijke medewerkers die ons een drankje aanbied. Om de avond te beginnen starten we met een mandje stokbrood met kruidenboter en aioli. Het stokbrood is nog lekker warm, een heerlijk begin van deze avond. Dit belooft veel goeds! 

Inmiddels is het ook tijd voor het spektakelstuk. De grill wordt aangestoken en er komen super veel lekkere dingetjes op tafel: salade, frietjes, vier lekkere sausjes, groentes voor op de grill en natuurlijk vlees. We krijgen twee soorten hamburgertjes, gemarineerde varkens- en kipfilet,  biefstuk en saté.

Nu is het aan ons om dit vlees te gaan bereiden. We beginnen met een heerlijk stuk biefstuk en gaan vervolgens verder met het gemarineerde varkensvlees. Dit vlees is super mals en heel erg lekker gemarineerd. Dit is nu al onze favoriet!

Ook de rest van het vlees smaakt heerlijk en is goed gekruid. Het tafelgrillen is volgens ons een super gezellige manier van samen eten. Je bent samen bezig om het eten te bereiden en daarnaast zit je in een fijne, ontspannen setting.

Bij het grillen heb je de mogelijkheid om onbeperkt salade, brood en frietjes bij te bestellen. Voor ons is dit niet nodig, omdat we al meer dan genoeg lekkere dingen op tafel hebben staan. Als bijgerecht krijgen wij gekruide frietjes, een leuke toevoeging in plaats van zout.  

Al het personeel van restaurant Vier is super vriendelijk en behulpzaam. Meerdere malen komen ze even langs om te vragen of alles nog naar wens is. Super attent!

Tijdens het eten hoor je op de achtergrond de geluiden van de bowlingbaan. Hierdoor is het voor ons moeilijk om de verleiding te weerstaan om onze bowlingskilss te testen, maar het is ons toch gelukt. 

Het is ook super leuk om deze grill avond te combineren met een wedstrijdje bowlen. Vier Hoog heeft hier leuke arrangementen voor, dus check ook zeker even dit aanbod voordat je naar Vier Hoog gaat. 

Wij hebben een heerlijke en goed verzorgde avond gehad en komen graag nog eens terug!

Tot gauw bij Restaurant Vier!

Tags: Foodblog