Foodblog: Lunch bij Panos

Panos is een gezellige broodjeszaak in het centrum van Breda. Je kunt hier terecht voor een lekkere lunch, maar daarnaast ook voor een verfrissende smoothie of een heerlijke kop koffie, gemaakt van eigen bonen. Wij werden uitgenodigd om de nieuwe foodie broodjes te ervaren.  

DE ARABICA-BONEN ZIJN SPECIAAL VOOR PANOS GESELECTEERD


Bij binnenkomst worden wij vriendelijk ontvangen door de eigenaresse Annemarie. We nemen binnen plaats aan een tafeltje en er wordt ons al gauw een goede kop koffie aangeboden. Sinds kort heeft Panos een nieuw assortiment heerlijke koffies, warme chocoladedranken en theevariëteiten. Panos heeft nu hun eigen koffie, deze is uniek en is perfect afgestemd op de specifieke smaakvoorkeur van de Belgen. De arabica-bonen zijn speciaal voor Panos geselecteerd en worden langzaam geroosterd. Dit garandeert een optimale kwaliteit en dat proeven wij!


Na de nodige koffie krijgen wij een glas verse jus d' orange, het nieuwe foodies broodje; 'Indi Chicken' en het vegan broodje;' Avocado Boost' aangeboden. Het Indi Chicken broodje is belegd met gebraden Belgische kipfilet, hummus curry, mais, ananas en rucola. De ananas zorgt voor een enorm frisse touch aan de zachte smaken van de kipfilet en de hummus curry. Dit broodje is echt een aanrader!

Ga je toch liever voor vegan? Kies dan voor het broodje Avocado Boost, ook zeker een aanrader! Dit broodje is belegd met avocado, humus, rode ui, spinazie, komkommer en peper. Enorm gezond en zorgt voor de nodige boost op de maandagmiddag. De zachte smaak van avocado en spinazie in combinatie met de humus, komkommer, rode ui en peper zorgen voor een perfecte smaakcombinatie. 

een perfecte smaakcombinatie

Na het eten van deze heerlijke broodjes sluiten wij af met een; 'Oreo Frappé & een IJssmoothie Mango'. De Oreo Frappe is iets minder gezond, maar dat compenseert weer met de gezonde Avocado Boost, toch!? Dit drankje heeft een heerlijk romige smaak en is afgetopt met slagroom en kleine stukjes Oreo. De IJssmoothie Mango is lekker fris en een goede afsluiter van deze heerlijke lunch. 

Oreo Frappé & een IJssmoothie Mango

Ben je na het lezen van deze foodblog benieuwd geworden naar wat Panos naast deze broodjes en drankjes nog meer te bieden heeft? Ga dan zeker eens langs bij hen in de Lange Brugstraat. De broodjes worden vers voor je klaar gemaakt! Heb je haast? Neem ze dan lekker mee. Bij Panos is alles mogelijk! 

Ben jij, net als wij ook zo dol op heerlijk eten en drinken en kun je ook nog eens leuk schrijven? Lijkt het jou leuk om wat bij te leren over fotografie? Kortom: lijkt het jou ook leuk om te bloggen? Neem dan contact met ons op via floor@stappen-shoppen.nl en vraag naar de mogelijkheden!