Foodblog: Hemelse broodjes

Heb jij al de gezellige lunchzaak Hemelse Broodjes in Etten-Leur bezocht? Hier geniet je van overheerlijke, verse belegde broodjes. Wij waren te gast voor een verrukkelijke lunch. Hemelse Broodjes heeft ons verwend met een hemelse ervaring! Alles was vers, van topkwaliteit en prachtig gepresenteerd. 

Bij aankomst worden we hartelijk verwelkomd, en het hele team in de zaak straalt professionaliteit uit. We krijgen de vrijheid om zelf een plekje in het restaurant te kiezen, en we kiezen voor een tafel bij het raam. Zodra we plaatsnemen, biedt het vriendelijke personeel ons direct iets te drinken aan.

De kaart ligt op tafel, en wat een feest van smaken staat erop! Ze hebben een waanzinnig uitgebreid menu met heerlijke broodjes, smaakvolle borrelhapjes, frisse salades, verrukkelijke wraps, diverse soepen en voor de zoetekauwen is er ook een verleidelijke selectie lekkernijen! Ondanks dat het een klein tentje is, is de inrichting ontzettend gezellig; het geeft je direct dat warme, welkom-gevoel. Hier proef je de passie in elke hap en geniet je van de gezellige sfeer!

We kiezen voor het Broodje Matador met wit stokbrood en het Broodje Club Hemels met robuust bruin brood. Het Broodje Matador is een smakelijk warm broodje, rijkelijk gevuld met gemengde sla, gekruid gehakt, paprika, uien, tomaat en Parmezaanse kaas. Het gehakt is perfect op smaak gebracht en vormt een heerlijke combinatie met de Parmezaanse kaas. Het broodje is direct aantrekkelijk om te eten, warm genoeg, en de smaken harmoniëren uitstekend.

Het Broodje Club Hemels is ook echt een smaaksensatie. Het wordt bereid met gemengde sla, gebakken kipfilet, truffelmayonaise, pesto, geroosterde pijnboompitten en Parmezaanse kaas. De combinati van pesto en truffelmayonaise zorgt voor een boeiende mix van smaken. De Parmezaanse kaas en gebakken kipfilet vullen elkaar perfect aan, en het robuuste bruine brood maakt het geheel helemaal af. Elk hapje is een feest voor de smaakpapillen!

Als afsluiter genieten we van een heerlijke cappuccino vergezeld van een puntige brownie met pecannoten, en bij elk warm drankje krijg je ook nog een zelfgemaakt fudge blokje. De fudge is doordrenkt met een intense chocoladesmaak en heeft een zalig smeuïge textuur. De zelfgemaakte brownie met pecannoten is niet alleen smakelijk, maar ook royaal van formaat. Bijna alles is vers bereid, en het restaurant heeft een open keuken waar je zelfs kunt zien hoe de gerechten met zorg worden klaargemaakt.



Met een brede glimlach nemen we afscheid na deze buitengewoon "Hemelse" ervaring. Bedankt voor de culinaire verwennerij en de warme sfeer. Tot de volgende keer, waar we zeker weer komen genieten van al het lekkers dat dit fantastische plekje te bieden heeft!