De Koopman opent modewarenhuis in Breda

De nieuwste winkelformule van The Sting Companies, de Koopman, opende op 9 juli haar deuren in Breda aan de Karrestraat. Het voormalige Hudson's Bay-pand wordt hiermee opnieuw een warenhuis. De Koopman wordt gevuld met 21 dames- en herenkledingmerken met ieder een eigen stijl en een laag prijsniveau. 

luxe winkel, scherpe prijzen


Luxe winkel, scherpe prijzen
Hoewel het concept draait om lage prijzen, heeft het modewarenhuis een luxe uitstraling. "De winkel wordt gevuld met kleding met een goede prijs-kwaliteitverhouding", aldus Peter Danse, commercieel directeur van De Koopman. In de eerste paar maanden wordt in De Koopman recente voorraad van The Sting Companies verkocht met hoge kortingen. Vanaf augustus wordt de collectie aangevuld met nieuwe kleding van andere eigen merken van het moederbedrijf.


Vijf filialen binnen vier maanden
De detailformule werd op 29 mei gelanceerd aan de Hoogstraat in Rotterdam en opent binnen vier maanden in totaal in vijf steden een filiaal. Naast de recente opening op 25 juni in Tilburg, en de opening van 9 juli in Breda, opent de Koopman op 30 juli in Amersfoort en 27 augustus in Amsterdam. Over andere locaties wordt op dit moment nog onderhandeld.


Over The Sting Companies
De Koopman is de nieuwste productie-drive winkelformule van moederbedrijf The Sting Companies, waaronder ook The Sting, Costes, Cotton Club en District Nørrebro vallen. Sinds 1982 is The Sting Companies uitgegroeid tot een van de grootste Nederlandse fashion retailers met meer dan honderd winkels in Nederland en België. Vanaf het begin heeft het bedrijf gekozen voor een eigenzinnige koers met een no-nonsense mentaliteit. Het hoofdkantoor is gevestigd op het Airport Businesspark in Lijnden.