Buiten sporten samen met Cross Jumps

Goed nieuws! Cross Jumps heeft toestemming gekregen om buiten lessen te geven speciaal voor kinderen. Deze lessen zullen gegeven worden op het parkeerterrein achter de Oude Faam fabriek. Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle maatregelen van het RIVM. 

weer open voor buitentrainingen!

Voor de buitenlessen biedt Cross Jumps North Gtramps, een minitramp en airtracks. De trainingen zullen iets anders zijn dan je misschien gewend bent. De trainers improviseren namelijk met de materialen die buiten opgesteld staan. Zo zal iedere les ook weer verschillend zijn! 

Daarnaast heeft Cross Jumps een super leuk parcours uitgezet speciaal voor kinderen, waar je ook als je geen lid bent gebruik van kunt maken! Ben jij benieuwd naar een kleine indruk van het buitenpark? Bekijk dan hier de video!


Cross Jumps start met maximaal 16 deelnemers in verschillende categorieën, met de leeftijd 8-12 jaar en de leeftijd 13-18 jaar. Er zijn lessen voor leden maar ook niet-leden kunnen terecht bij Cross Jumps. Je kunt je ook aanmelden voor een open training, hierbij volg je geen les maar is er wel een trainer aanwezig voor tips en tricks!

Wil jij graag een keer een les volgen van Cross Jumps? Reserveer dan snel via de website, of mail naar info@crossjumps.nl