Varen in Breda? Dit zijn de beste manieren om Breda vanaf het water te ontdekken!

Op een mooie zonnige dag is het heerlijk om Breda te ontdekken vanaf het water. De singels leiden je rondom de hele stad en als je wilt zelfs tot het prachtige Markdal. Of je nu op een luxe sloep of met een kano door de singels dobbert, je bent overal verzekerd van prachtige uitzichten. In dit lijstje hebben we de beste aanbieders voor je op een rijtje gezet. 


Bootje Varen Breda

Bootje Varen heeft veel verschillende boten en arrangementen voor zowel kleine als grote groepen in Breda. Ze organiseren boottochten en groepsuitjes door Breda. Met de luxe sloepen verzorgen ze prachtige rondvaarten door de Singels, de wijken Boeimeer en ’t Ginneken en het prachtige natuurgebied Markdal. Aan boord geniet je van het samen zijn met collega’s of vrienden, de prachtige natuur, vele bezienswaardigheden en indien gewenst ook van een heerlijk arrangement aan boord. Variërend van lunch tot BBQ diner, maar uiteraard is ook een gezellige borrel. 

SLOEPVERHUUR BREDA

Sloepverhuur Breda verhuurt luxe sloepen tot zes personen. Met en grote stuurwiel was varen nog nooit zo makkelijk! Je vertrekt vanaf de stijger bij Belcrum Beach en kunt vanaf hier bijvoorbeeld binnen 2 uur een rondje rondom het centrum varen. Ontdek hoe mooi Breda vanaf het water is!


waterbike breda

Ervaar de stad al fietsend vanaf het water. De Waterbike is de nieuwste manier om vanaf het water de stad Breda te verkennen. Samen met je vrienden, familie of collega’s ga je op een unieke manier genieten van de stadssingels. Een actief en bijzonder uitje waarbij je langs vele bezienswaardigheden fietst.

locomotion Watersport

LocoMotion heeft een breed aanbod van rondvaart arrangementen, maar ook de mogelijkheid om zelf te varen. Verder hebben ze een winkel en webshop, waar ze de meest gangbare en aanverwante watersportartikelen verkopen. 

RONDVAARTEN DE NIEUWE MARK

Breng een bezoek aan onze prachtige stad en trakteer jezelf op een rondvaart vanaf het water. Onder leiding van de zeer ervaren schippers leer je Breda (nog beter) kennen. De elektrische boten varen stil door de singels, zo kun je nog meer genieten van alles wat het water te bieden heeft. De rondvaarten zijn van 1 april tot en met 1 november dagelijks tussen 10.00 en 20.00 uur. 

beleef breda

Beleef Breda is al jaren een specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. In 2007 begonnen ze met het verhuren van kano’s en tegenwoordig bieden ze meer dan 140 verschillende activiteiten aan.