Breda Drijft 2021 gaat door op 17 én 18 juli!

Breda Drijft, het evenement waarbij de Haven en het Spanjaardsgat vol liggen met opblaasbootjes, gaat door. Om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten drijven zal deze editie niet uit één, maar uit twee dagen bestaan. 


Op zaterdag 17 en zondag 18 juli wordt de Bredase Haven weer gevuld met kleurrijke opblaasbootjes tijdens Breda Drijft. En voor het eerst organiseert Breda Drijft een editie van niet één, maar twee dagen. Zo kunnen nog meer mensen genieten van dit zomerse evenement op het water. 

Tijdens dit zomerse evenement nemen opblaaskrokodillen, -flamingo’s en -unicorns de Haven over. Al drijvend op je rubberboot kom je langs de live acts op het water en de barboten. Een gezellig en kleurrijk spektakel midden in het centrum van Breda. 

Vorig jaar heeft Breda Drijft door de coronamaatregelen niet plaats kunnen vinden, maar de organisatie heeft er vertrouwen in dat het evenement deze zomer wel door kan gaan. Breda Drijft werd voor de eerste keer georganiseerd in 2014. De jaren daarop groeide de populariteit van het evenement flink. 

Meer informatie over de kaartverkoop van Breda drijft volgt in de komende dagen via de Facebookpagina van Breda Drijft.