Tags: Beers & Barrels, Cerrestraat, opening

Opening Beers & Barrels Breda

In de voormalige brouwerij aan de Ceresstraat opent begin 2017 een nieuw concept; Beers & Barrels Breda! Dit concept heeft momenteel twee locaties in Utrecht en heeft net via Facebook aangekondigd dat zij een locatie openen te midden van de grote koperen ketels bij de oude Oranje Boom brouwerij. 

Het concept is zoals de naam doet vermoeden gebaseerd op velen soorten bier en diverse gerechten zoals BBQ Burgers, kreeft, pulled porc, taco's, Dry Aged Steaks en meer. 

Volgens de eigenaren krijgt Breda nog veel meer bieren dan Utrecht. Er komen tevens taptafels, waar je dus zelf je bier kunt tappen. Afrekenen doe je op basis van gewicht: bij binnenkomst en vertrek wordt je fust gewogen en het verschil reken je af. 

Borrelen tussen de koperen ketels
Op dit moment worden de tekeningen voor de nieuwe zaak gemaakt, maar één ding is zeker: de koperen ketels blijven! In de weekenden zal er ook vaak een DJ op vinyl draaien. "Geen handjes in de lucht, maar wel gezellig borrelen". 

Volgens de eigenaar zal de zaak in maart 2017 zijn deuren openen. Uiteraard houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen. 

Volg Beers & Barrels op Facebook