Barbecueën bij Vier Hoog Breda

Vier Hoog heeft iets te VIERen! De deuren zijn weer geopend op Breepark. Met het in acht nemen van de maatregelen verwelkomen ze je graag met een speciaal BBQ-arrangement wat je vanaf nu kunt reserveren!

vier hoog heeft iets te vieren

Het terras is exclusief voor JOU te reserveren. Ongestoord genieten met familie of vrienden kan vanaf nu bij Vier Hoog Breda. Van 10 tot 40 personen is het exclusieve BBQ-arrangement vanaf nu te reserveren.

Op het terras geen gedoe met tafelwissels, reserveringsproblemen of wachtrijen, nee het prachtige terras geheel gereserveerd voor jullie groep, zodat er in alle rust genoten kan worden! Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle maatregelen. Ze zorgen ervoor dat het mogelijk is om de 1,5 meter afstand te bewaren op het terras. Verder maken ze grondig schoon om een zorgeloos uitje mogelijk te maken. 

Heb jij weer zin om met je vrienden, collega's of familie in een veilige setting samen te zijn? Dan is dit arrangement echt iets voor jullie. Word met z'n allen heerlijk in de watten gelegd. Het vlees wordt gebakken, de koude drankjes geserveerd en de sfeer is perfect. 

Inhoud van het 'exclusieve BBQ-arrangement':
- Privé kok
- 4 verschillende soorten vlees: pigalleburger, gemarineerde kipfilet, biefstuk en saté met satésaus.
- Onbeperkt oerfriet, stokbrood, frisse salades en diverse sauzen
- 5 consumptiebonnen

Het exclusieve BBQ-arrangement is zowel online als telefonisch te reserveren. Doe dit graag 24 uur van tevoren, zodat ze goed rekening kunnen houden met de planning. Het arrangement is minimaal 3 dagen van tevoren online te reserveren via de website. Wil je last-minute reserveren? Bel dan even naar 076 - 733888 of mail naar info@vierhoogbreda.nl voor de mogelijkheden. 

Voor het bowlen moeten we nog even langer geduld hebben... Vanaf 1 juli mogen ze jullie weer ontvangen op de bowlingbanen!

Vier Hoog Breda is er helemaal klaar voor om jullie weer te verwelkomen op de locatie!