17x evenementen tijdens oud & nieuw

Het jaar vliegt weer voorbij! Na het weekend praten we niet meer over 2017 maar over 2018. Wil jij dit jaar feestelijk afsluiten en 2018 knallend in gaan? Dan is dit lijstje speciaal voor jou! Hieronder vind je 17 toffe evenementen in Breda tijdens de jaarwisseling.

Happy 2018!

OLD DUTCH NYE TIJDMACHINE 

Slechts een half jaar geleden opende Old Dutch haar deuren, dat betekent echter niet dat ze nog nooit gehoord hebben van een feestje. Het nieuwe jaar knallend inluiden met de tijdmachine van Old Dutch! 

De Tijdmachine gaat dwars door de moderne popgeschiedenis. Van 1950 tot nu hoor je uit elk jaartal de beste nummers, voorzien met bijbehorende clips en beelden uit die tijd. De Tijdmachine zal op een willekeurig jaartal uitkomen en vanuit dat jaartal kunnen de voetjes van de vloer. 

Old Dutch biedt 3 arrangementen, voor ieder wat wils dus. Koop de tickets bij de bar, online of stuur en mailtje. Bekijk hier het menu. Daarnaast mogen wij 4x2 kaarten weggeven, kijk op onze Facebook pagina voor meer informatie over de win-actie. 

OUD & NIEUW BIJ DE MARKT

Net zoals de voorgaande jaren gaat De Markt er tijdens de jaarwisseling een spetterend feest van maken! Met het mooiste uitzicht op de grote kerk en al het gave vuurwerk geknetter, blijft dit een perfecte plek om het nieuwe jaar in te luiden!

Geen zin in grote feesten, dure dranken of hippe namen? Zij geven een feestje zonder fratsen tijdens de jaarwisseling bij De Markt! Pure gezelligheid is waar het omdraait. Je kunt ook zónder kaartje de gezelligheid binnen komen opzoeken, maar mét kaartje voorkom je wel dat je in een rij kunt aansluiten.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de bar. Klik hier voor verdere informatie.

DE KAPITEIN NEW YEARS EVE

Feesten, dansen en springen doe je bij het all-inclusive nieuwjaarsfeest bij De Kapitein. Voor 27,50 euro pp kun je tot 06.00 uur feesten, dansen en springen. De drank zoals bier, fris en wijn inbegrepen voor de hele avond! Sterkere drank kun je tegen meerprijs bestellen. 

De tickets zijn verkrijgbaar aan de bar van De Kapitein, op de facebook pagina of via de site!

PROOST IN BREDA!


Ja hoor, de line-up is bekend!

Er komen verschillende artiesten langs om jou een knallend feest te bezorgen. De toegangskaarten kosten €15, wanneer je voor 0:00 binnen bent dan is de garderobe kosteloos en krijg je heerlijke oliebollen en champagne! 

Wil je extra goed feesten? Dan kun je gaan voor het VIP-arrangement! Voor €50 ben jij de hele avond voorzien van heerlijke oliebollen en de gehele avond bier, fris, wijn en standaard mixdranken vanaf 22.00 u. Ook is de garderobe kosteloos!

Kaarten kun je reserveren door een mail te sturen met jouw naam en telefoonnummer.

TIK TAK NEW YEARS EVE

Het grootste en meest bekende eclectische event TIKTAK komt voor het eerst naar Breepark Breda met een spectaculaire line-up. De hele top van de Nederlandse eclectische DJ en live scene is aanwezig, waaronder Broederliefde, Lil Kleine, Jonna Fraser, SBMG, Ronnie Flex, Lucas & Steve en Boef.

Samen met een edities in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen zorgt TIKTAK hiermee wederom voor de grootste countdown-show van Nederland. Gezamenlijk 2017 afsluiten en het jaar starten met een hoogtepunt!

Tickets bestel je hier! 

Oud & Nieuw Miller Time en Feestfabriek



Met een ticket voor MillerTime oud en nieuw kun je dit jaar niet alleen terecht bij MillerTime, maar ook bij de Feestfabriek. Dubbel feest dus!
Bij beide cafe's gaan de deuren om 00:30 open en sluiten om 6:00. 

Kaarten in de voorverkoop zijn €5.

AVENUE: ZACHTE BERM PRESENTS NEW YEAR 2018

Vier jouw nieuwjaar met Zachte Berm bij de Avenue!

Kom 2017 afsluiten met een party zoals je van hun gewend bent; good vibes, happy people en extra's zoals onder andere Beerpong en een Selfie Box.

Omdat het Oud en Nieuw is pakken we natuurlijk extra uit met bubbels en hapjes in alle soorten en maten. Voor een prijs van €27,50 heb jij een top avond. Champagne, fancy food, bierpong, selfiebox, vuurwerk en nog veel meer. Goede tijd is gegarandeerd! 

Koud & Nieuw - 't hart van breda

Klaar om afscheid te nemen van 2017 en te proosten op 2018?
't Hart van Breda organiseert KOUD & NIEUW 2018, zodat jij en je vrienden de eerste nacht van 2018 direct onvergetelijk kunnen maken!

Entree is helemaal gratis, maar ook dit jaar zijn er weer VIP kaarten beschikbaar die nu al te koop zijn! Met deze VIP kaarten die je voor €40 aan de bar kunt kopen, ben je de hele avond voorzien van onbeperkt bier, wijn en fris van 22:00 tot 03:00, 2 consumptiebonnen voor snacks, een glas champagne en oliebollen!

BEERS & Barrels NYE


Wat een prachtig jaar lieve mensen! Dit prachtige jaar knallend afsluiten bij Beers & Barrels! 4 DJ's draaien gedurende de avond verdeeld over onze 2 verdiepingen.

We bieden 3 soorten kaarten, goud, zilver en brons. Er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar! Kaarten zijn elke dag verkrijgbaar aan de bar vanaf 15.00 uur. 

Kaarten bestel je hier

Oud & Nieuw in de Boterhal!

Ook dit jaar wordt het oud & nieuw feest bij de Boterhal spetterend! En om het feest helemaal compleet te maken kan je dit jaar ook vooraf  dineren bij de Boterhal! 

Met een combo-ticket ben eet je een 4-gangen diner en feest je de hele nacht door. A la carte dineren is op oudejaarsavond ook mogelijk zonder toegang tot het feest. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de bar! 

Meer informatie over tickets vind je hier

Graanbeurs: NYE huisfeestje

Voor sommigen zijn feestjes met oud en nieuw overrated. Bij de Graanbeurs is het motto: de leukste avonden heb je vaak thuis met je vrienden. Daarom geven zij het GROOTSTE HUISFEEST van de stad met alles en iedereen. 3 area's met house, techno, R&B, hiphop en guilty pleasures gepresenteerd door een gigantische greep aan Bredase organisaties die het afgelopen jaar bij de Graanbeurs zijn langsgekomen. Iedere organisatie met hun eigen soundsystem, aka de beste paarden van eigen stal. 

Kijk hier voor verdere informatie. LETOP: Kaarten zijn alleen nog maar verkrijgbaar aan de deur.

Oud & nieuw - flamingoos

Flamingoos proost graag met champagne het nieuwe jaar in om 00.00 uur, maar wees op tijd want op is op! Kaarten zijn te koop aan de bar.

Cafe Vulling: Oud & nieuw - Karaoke avond - Zingend 2018 in!

Ga zingend 2018 in, want café Vulling organiseert een legendarische karaoke avond! De karaoke avond begint om 22:00 en gaat door tot diep in de nacht, 5:00 om precies te zijn.

Gratis entree en Vulling zorgt voor de oliebollen en champagne!

NEW YEARS EVE - STUDIO DEPENDANCE

2017 zit er weer bijna op en dat wil Studio Dependance natuurlijk het liefst afsluiten met jou! De datum is natuurlijk al bekend, en zoals jullie van Dependance gewend zijn gaan ze volledig in stijl het nieuwe jaar in. Ofwel, met heel veel gezelligheid en goede muziek van de residents! 

Vanaf 22:00 uur kun je je alvast opwarmen voor de jaarwisseling en daarna knallend het nieuwe jaar in en feesten tot in de vroege uurtjes! 

De kaartverkoop is gestart en kaartjes kosten dit jaar aan de deur en in de voorverkoop €7,50. Als je voor 00:00 u. binnen bent, krijg je een lekker glas champagne en is het incl. garderobe! 

Kerkplein: Grand New Years Eve


Kerkplein Venue is er klaar voor! jullie ook? Na een intensief jaar is het tijd om het nieuwe jaar met een knal in te luiden. Dit moet dan ook op een speciale manier, op een wijze anders dan de normale uitgaansavonden en met een concept waar we diverse doelgroepen bij elkaar brengen en kunnen verenigen.

Kerkplein Venue programmeert dan ook voor de eerste keer 3 areas met voor ieder wat wils; Urban Area, Classic Area en een zonnetje in deze koude wintertijd met Caribische mixen op Kerkplein Venue.

Klik hier voor meer informatie.

OUD EN NIEUW IN HET PIGGENHUIS

Op oudjaarsavond kun je samen zingen met Sjon de Manager het nieuwe jaar tegemoed. 
Met heerlijk luxe hapjes, oliebollen, leuke drankacties tot 00:30 uur en natuurlijk om 24:00 uur champagne.

Iedereen is welkom en je hebt geen kaarten nodig!