19x Halloween in Breda en omstreken

Op 31 oktober is Halloween en daarom hebben we voor jullie een lijstje gemaakt met de leukste Halloween activiteiten in Breda. Van Haunted Playground (18+) en vette feestjes tot een doolhof voor kinderen, er is voor iedereen iets te doen. 


Haunted Playground 18+

Op 27 oktober staat Kabonk helemaal in het thema van Halloween! Dat betekent dat er binnenkort weer volop gegriezeld mag gaan worden. Nadat iedereen is vertrokken uit Kabonk verandert het bedrijf in een angstaanjagende plek, waar in elke donkere hoek een huiveringwekkende verrassing op de loer ligt. Grijp deze unieke kans en betreed de Haunted Playground (op eigen risico). Voor meer informatie, klik hier.

Halloween bij Sonsbeeck

Op 27 oktober staat Sonsbeeck helemaal in het thema van Halloween. Gezellig met je familie of vrienden discozwemmen in het griezelige thema, met allerlei griezelige muziek voor jong. Van 18:00 tot 20:30 ben je welkom voor dit spooky event.

GRIEZELEN BIJ PATHE

Schrik niet! 🎃 Op vrijdag 27 oktober is Five Nights at Freddy’s te zien tijdens de Halloween Member Night. Voor de jonge avonturiers is op zaterdag 28 oktober Disney Pixar’s Coco te zien tijdens de Halloween Family Day. Geniet van een gratis snack en drankje, leg je leukste moment vast in de photobooth, laat de kids zich omtoveren met schmink en nog veel meer! 

Haal nu je tickets via bit.ly/Member_Events. Dit event is exclusief voor Club Pathé members. Nog geen member? Meld je snel (én gratis) aan via: bit.ly/Club-Pathé 💛

HALLOWEEN IN TUINIZGT

Er zijn meerdere leuke activiteiten op 27 oktober, eerst gaan kinderen (met ouders) een Halloweentocht door de Ahornstraat in de wijk en vervolgens sluiten ze de dag af bij het buurthuis De Nieuwe Meidoorn. De tocht voor kinderen onder de 7 jaar is van 18:30 tot 20:00 en voor kinderen erboven is 20:30 tot 22:00. Voor het inschrijven moet je bij Ahornstraat 68 zijn, vol=vol.

Halloween bij Wolflsaar

Nacht van de Nacht legendejagers en weerwolven is op zaterdag 28 oktober. Als de zon onder is, komen de weerwolven tevoorschijn. Wolfslaar wordt voor één nacht een landgoed van duistere wezens, grimmige mensen en betoverende plekjes. Het wordt een nacht met vele, vele duistere verhalen. Beleef deze nacht met ons en geef je snel op! 

Halloween in sportpark

Hallo Halloween vrienden 🎃 Buurtvereniging Sportpark 2 Halloween gaat weer van start .👻 Het mooiste grootste Halloween doolhof van Breda en omstreken. Ze hebben een familie sessie en een horror. GRATIS toegang voor het eerste bezoek voor leden en hun gezin (Max 4 kaartjes per gezin). We vragen een kleine entreeprijs voor hen die geen lid zijn van onze buurtvereniging. Voor meer info, klik hier.

fright night terheijden

Zaterdagavond, 28 oktober is er een griezelige spooktocht in Terheijden. Je volgt dan een spannende route langs de deuren voor wat lekkere snoepjes, er zijn ook engere deuren die zijn aangegeven voor de wat jongere kinderen. Om 19:00 uur begint het vanaf je eigen huis, schrijf je hier in!

Trick or treat in bavel

Aanmelden voor de Trick or Treat avond op 28 oktober kan weer! Willen jullie zeker weten dat je snoep opgaat en/of willen jullie meer bezoekers trekken, omdat jullie iets spectaculairs willen doen met jullie woning of iets spannends hebben georganiseerd met de buurtjes? Let op: meld je ook als je alleen snoep uitdeelt, zodat jullie beter vindbaar zijn voor de kleine kinderen! Klik hier om aan te melden.

spooky night bij kabonk

Ook voor jongere heeft Kabonk wat bedacht, je hebt al eerder een activiteit gelezen voor 18+, maar deze is voor onder de 18. Heel het speelpark word omgetoverd in een griezelig park, je mag blijven spelen en spoken tot de schemer valt. Dit valt op 27 en 28 oktober, de avond is gevuld met griezelige elementen, lichtspektakel, mistige hoekjes en echte acteurs! Klik hier voor de tickets.

HITJES DAG HALLOWEEN SPECIAL

Op zondag 29 oktober gaan de voetjes weer van de vloer bij Hitjesdag Halloween special in Café Nassau. 

s.k.i.p halloween disco

Het word allemaal wat sneller donker en dat betekent dat het feest van de griezels er weer aan komt. 28 oktober geeft S.K.I.P in de Koe een Halloween discofeest, je gaat niet alleen los op de dansvloer maar je kan ook een prijs winnen door de beste, mooiste en griezeligste outfit aan te hebben. Het feest duurt 1,5 en er worden groepen gemaakt. De tijden kunnen dus ook verschillen, 4 groepen gaan om 18:15 tot 19:45 en de andere 4 gaan om 20:30 tot 22:00. Om in te schrijven of meer informatie, klik hier.

DRAG SHOW HALLOWEEN EDITIE

House of Salvia is terug voor een Halloween editie van de Dragshow. Bereid je voor op een avond vol spanning en sensatie terwijl de dragperformers het podium van MotMot   gallery (Belcrumweg 19) betreden in hun engste en meest glamoureuze outfit. Het schittert deze avond niet alleen op het podium maar ook in het publiek. Steel de show en trek je mooiste kostuum aan, want er is een prijs te winnen! Op 28 oktober van 20:00 tot 22:00, de entreeprijs is 16 euro. Voor meer informatie, klik hier.

HALLOWEEN BIJ TEXAS BAR & GRILL

In Terheijden op 29 oktober vanaf 14:00 is er Halloween bij Texas Bar & Grill. Heb je zin om te griezelen en knutselen? Ga er dan langs en laat je creatieve kant zien door je eigen pompoen uit te hollen! Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal pompoenen beschikbaar. 

HOLY MOLY HALLOWEEN

Op dinsdagavond, 31 oktober om 20:30 tot 22:30 is er met Halloween bij Holy Moly Breda voor de eerste Dare to Comedy Night. Een avond vol donkere humor die niet geschikt is voor gevoelige zielen. Een comedy-ervaring waarbij geen enkele grens wordt ontzien en taboes doorbroken worden. Voor meer informatie, klik hier.

LITTLE SHOPS OF HORROR

Op 31 oktober van 19:00 tot 23:00 is bij Pier15 een vertoning van The Green Submarine, de horrorklassieker 'Little Shops of Horrors'. Een film uit 1986 over een nerdy plantenverkoper die zijn kans op succes en romantiek vindt met de hulp van een gigantische mensenetende plant die gevoed wil worden. De entree is gratis, het enige wat jij hoeft te doen is een foto insturen van jouw ‘plant of horror’, en je krijgt toegang tot de filmavond. Perfect voor een griezelige Halloweenavond! Voor meer informatie, klik hier.

the scary strawberry days

Van 14 oktober tot 5 november van 10:00 tot 18:00 zijn er tijdens The Scary Strawberry Days Het Aardbeienterras in Halloween sferen. Met een spookhuis en een nieuw toegevoegd spooky kerkhof, worden bezoekers ondergedompeld in de perfecte Halloween sferen. Het bevindt zich in Rijsbergen, Pannenhoefsebaan 31. Voor meer informatie, klik hier.

cheesecake halloween

5 november van 20:00 tot 23:00 organiseert Holy Moly de Halloween-editie van Cheesecake. Verwacht een onvergetelijke avond met de lekkerste cocktails, optredens van de beste dragqueens en de leukste muziek. Vergeet niet je meest angstaanjagende outfit uit je kast te trekken, want iedereen komt in thema gekleed! Voor meer informatie, klik hier.


Heavy Halloween - Phantom of the Phoenix

3 november van 20:00 tot 02:00 zal Poppodium Phoenix volledig omgetoverd worden tot een Halloweenfestival met een flinke dosis metal. Tijdens deze avond zorgen Hallowed Fire, At First, BRACES, A Knight Under Maria's Altar en een Metal DJ ervoor dat je meegevoerd wordt naar een duistere onderwereld vol muzikale kracht! Voor meer informatie, klik hier.

HALLOWEEN Spooktocht

Vrijdag 27 oktober wordt de 16e editie van de jaarlijkse Halloweenroute georganiseerd bij Kinderboederij de Sik. Tijdens de tocht kunnen de deelnemers genieten van een angstaanjagende ervaring met 100 figuranten die aan de spooktocht deelnemen, en onderweg wordt een lichtshow gepresenteerd. Een spannende spooktocht voor alle leeftijden! Voor meer informatie, klik hier.