10 x de mooiste binnentuinen in Breda

De mooie dagen zijn weer aangebroken, nu wil je natuurlijk niets liever dan buiten eten en borrelen! De vele binnentuinen in en rondom Breda zijn hier perfect voor. Wij hebben onze favorieten voor je op een rijtje gezet in onze top 10 de leukste binnentuinen!

GENIET VAN DE ZOMER in de mooiste binnentuinen

DE DILLENBURG

Geniet bij De Dillenburg van de heerlijke binnentuin! Geen standaard menukaart, maar meerdere kleine gerechtjes te proeven en te delen.
Bij De Dillenburg voeren vis, schaal- en schelpdieren de boventoon en is er voor ieder wat wils. 

RESTAURANT RUITERSBOSCH

Restaurant Ruitersbosch is gevestigd aan de rand van het Mastbos in een sfeervolle en ongedwongen ambiance, je kunt bij restaurant Ruiterbosch terecht voor lunch, diner, borrel maar ook voor high tea of high wine. Het restaurant heeft een heerlijk groot terras waar je kunt genieten van de zon en de omgeving.

EL QUINTO PINO

El Quinto Pino vind je aan de Ginnekenstraat in breda, vlakbij het Van Coothplein. Het restaurant heeft een Spaanse kaart met tapa's en heerlijk paella's. Geniet van een heerlijke 'Spaanse' zomeravond in de binnentuin van El Quinto Pino.


CHARELLI

Charelli is een trendy en gezellig restaurant in het centrum van Breda. Je kan er heerlijk dineren maar het is ook zeker een aanrader om gewoon gezellig te borrelen. Met lekker weer is het heerlijk genieten in de gezellige binnentuin.

COLINS

Colins richt zich op de eerste levensbehoefte van de mens: genieten! Een bar- en grillrestaurant in één, maar niets standaards. Je waant je even in het sfeervolle New York om te lunchen, borrelen maar ook heerlijk om te dineren in een relaxte atmosfeer. De heerlijke binnentuin bij Colins is zeker een aanrader als de zon schijnt!

hemels

Hemels mag uiteraard ook niet ontbreken in dit lijstje. Met een heerlijke kaart om uit te kiezen en een grote binnentuin kun je hier genieten van gastvrijheid, beleving en kwalitatief goede en verse producten. Voor een hemelse lunch of diner in de zon ben je bij hemels bij het juiste adres!

IN KANNEN & KRUIKEN

Of je nu komt lunchen met je familie, borrelen met vrienden of werken achter je laptop, bij In Kannen & Kruiken ga je je thuis voelen. Laat je verrassen door deze enorme stadstuin!

BALI JAMES 

Waan je even in Indonesië en ga genieten bij Bali James. De authentieke Indonesische gerechten zijn bijzonder en heerlijk van smaak. In de moderne Indonesische tuin kun je genieten van een heerlijke maar ook betaalbare rijsttafel. 

CHOCOLAT

Bij Chocolat kan je genieten van de Franse keuken met Oosterse invloeden. Het chocoladebruine restaurant is gelegen in hartje Breda. In de zomer is het hier heerlijk vertoeven in de mooi aangelegde binnentuin.

BIG BELLY BAR & GARDEN

De smaakmakers van de bierbrouwerij "Big Belly Brewing Company" uit Breda hebben dit proef paradijs aan de haven geopend met één reden: om jou keihard te laten genieten van het leven! Met een heerlijke binnentuin ben je met een heerlijk zonnetje gegarandeerd van een gezellige avond met vrienden en familie in 'the garden' van Big Belly!