10.000 stappen, 6 happen

Op een volledig veilige manier kan jij bij 6 Bredase horeca-zaken op zaterdag 6 en zondag 7 februari van 12.00u tot 19.00u heerlijke hapjes afhalen en de horeca helpen de lockdown door te komen! Als je de deelnemende restaurants op volgorde afloopt heb je precies 10.000 stappen te pakken, en 6 culinaire hapjes gegeten om jezelf te belonen. 


De deelnemende restaurants zijn: Big Belly Bar - Breda, Radio Pannekoek , T-Huis Breda , The Tiger Club , Colins & De Botanist Breda Om de zaken te helpen derving en wachtrijen tegen te gaan vragen ze jouw aanwezigheid hier in te vullen.

Maar natuurlijk: in plaats van een normale afhaal bij 1 gelegenheid, kan je dit weekend 6 hapjes bij 6 gelegenheden afhalen. Dit staat qua hoeveelheid gelijk aan 1 normale maaltijd. Zo heb je een lekkere gezonde wandeling en kan je de thuis-kookkunsten even ontsnappen! Houd de socials en de e-mail in de gaten om te zien wat voor lekkers ze gaan maken. 

10.000 stappen is ongeveer 7 kilometer, wat volgens meneer Google 1.30u lopen is. Dat betekent dat als je alle 6 de hapjes wilt proeven, je niet later moet starten dan 17.30u. Lang genoeg lopen om vol genoegen “nou nou sjonge jonge wa ‘n end” te mogen zeggen, maar niet zo lang om er eerder mee te hoeven stoppen. 

Kosten
Je betaald bij iedere horecagelegenheid jouw hapje, de prijzen liggen tussen 5 en 7 euro per hapje.

Veiligheid
De horeca zaken hebben met de gemeente overlegd hoe ze het zo veilig als mogelijk kunnen laten plaatsvinden, daarom zijn er wat richtlijnen:
* Voor de stands zie je tape op de grond die precies aangeeft waar je mag wachten zodat je 2 meter afstand kan bewaren.

* Ze vragen je met klem om NIET bij de stands te blijven “hangen” en door te lopen met je hapje. 

* Betalen doe je contactloos via pin.

* Verder zijn alle algemene geldende corona regels van kracht, zoals een mondkapje op in de wachtrij, je houdt 1,5m afstand van anderen en je blijft thuis bij klachten.