LOYA

Wilhelminastraat 31, Breda

Bij LOYA kun je terecht voor duurzame dames- en herenkleding, lifestyle producten, interieur accessoires en persoonlijke verzorgingsproducten. Lees verder

LOYA is een plek waar duurzaamheid en eerlijkheid bij elkaar komt. Het uitgangspunt van LOYA is hippe, duurzame kleding en lifestyle producten aanbieden onder één dak en transparantie over de producten tonen.

LOYA werkt samen met Nederlandse merken en ondernemers. Zo ook verschillende lokale ondernemers in Breda waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat. De mooie achterwand in de winkel is compleet gemaakt van gerecycled plastic in samenwerking met Plastiek Breda. Ook ondernemingen als Interior4Tomorrow en Studio Ympact zijn betrokken bij LOYA. 

Bij LOYA kun je terecht voor duurzame dames- en herenkleding, lifestyle producten, interieur accessoires en persoonlijke verzorgingsproducten.
Een bijzonder aspect: je kunt ‘oude’ kleding van de merken die ze verkopen terug inleveren! LOYA zorgt er dan voor dat de kleding gerecycled wordt of ze krijgen een andere mooie bestemming.


  • Accessoires, Beauty & health, Cadeauartikelen, Damesmode, Herenmode, Lifestyle, Schoenen
  • Oranje Zuid: Wilhelminastraat