Lawaaipapegaai

Haven 5, Breda

Lawaaipapegaai is een eigenzinnige hangout aan de Haven in breda. Bij deze hangout kun je terecht voor de lekkerste burrito’s, burgers, taco’s en quesadilla’s. Lees verder

Lawaaipapegaai is een eigenzinnige hangout aan de Haven in breda. Bij deze hangout kun je terecht voor de lekkerste burrito’s, burgers, taco’s en quesadilla’s. Deze worden elke dag vers en met héél veel liefde gemaakt! Wist je dat de chefkok van Lawaaipapegaai zijn eigen hotsauce maakt?

Naast lekker eten kun je bij Lawaaipapegaai je tafeltennis en tafelvoetbal skills oefenen en kun je er áltijd terecht om sport te kijken op 6 schermen! Ze zenden elke sport uit, van tennis tot voetbal en van turnen tot formule 1: álles kijk je bij Lawaaipapegaai.

Ook organiseert Lawaaipapegaai een pubquiz genaamd Papegaaitje Weet Je Nog?! Bij deze knotsgekke pubquiz strijden de teams om de mooiste prijzen. Zeker een aanrader om een keer mee te doen!

Lawaaipapegaai heeft een unieke menukaart vol heerlijk (Zuid-)Amerikaans eten. Ook hebben ze een breed assortiment aan speciaalbier en cocktails. Wanneer kom jij langsvliegen bij Lawaaipapegaai?

  • Zuid-Amerikaans, Mexicaans, Hamburgers, Internationaal, Fastfood
  • Terras of binnentuin

Menu