Givisa Macarons

Sint Janstraat 6 , Breda

Handgemaakte macrons in unieke smaken. Lees verder

Als kleindochter van een banketbakker ben ik altijd al graag bezig geweest met bakken. Ik vind het heerlijk om iets lekkers te maken waar anderen van kunnen genieten. Vandaar dat ik al jarenlang lekkernijen maak voor vrienden en familieleden, waaronder... macarons!

In maart 2020 begon ik aan mijn macaron uitdaging. Dit ging met vallen en opstaan, want geloof me deze koekjes zijn echte diva’s. Eind 2020 begon ik eindelijk in de flow te komen en wist ik een beetje waar ik mee bezig was. Vrienden en familie waren al snel enthousiast en vonden mijn macarons lekker (ja, ook de mislukte hebben zij braaf opgegeten). Toen ik begin 2021 zelf ook tevreden was over mijn macarons besloot ik om Givisa Macarons op te richten. Ter ere van mijn opa wilde ik het familiegevoel behouden. Daarom heb ik de naam Givisa Macarons afgeleid van de namen van mijn 3 zonen.


Sint Janstraat 6 , 4811 ZL Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.