Frezzo

Nieuwe Ginnekenstraat 1, Breda

4.8/ 5

Frezzo is een trendy Italiaanse ijssalon aan het Van Coothplein in Breda. Hetijs wordt iedere dag vers bereid in eigen keuken. Dagelijks liggen er tot 32 verschillende smaken in de vitrine. Er is voor ieder wat wils. Geen zin in een ijsje? Neem dan een h… Lees verder

Frezzo is een trendy Italiaanse ijssalon aan het Van Coothplein in Breda. Het ijs wordt iedere dag vers bereid in eigen keuken. Dagelijks liggen er tot 32 verschillende smaken in de vitrine. Er is voor ieder wat wils. Geen zin in een ijsje? Neem dan een heerlijke cappuccino of latte macchiato. Of wat dacht je van een espresso aan de espressobar?! Met liefde voor je gemaakt. Frezzo beschikt tevens over een mobiel vitrine welke zeer geschikt is voor je verjaardag of evenement, zodat je gasten kunnen genieten van een heerlijk ijsje of dessert. Tot ziens!

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.