De Inkt Fabriek

nieuwstraat 36, Breda

Bij ons kun je alle kanten op, wij werken namelijk met meerdere artiesten die allemaal weer een andere kijk op jouw idee hebben. Lees verder

Bij ons kun je alle kanten op, wij werken namelijk met meerdere artiesten die allemaal weer een andere kijk op jouw idee hebben.

Voornamelijk tekenen wij alles zelf uit waardoor iedereen een uniek persoonlijk ontwerp krijgt. We werken dan ook eventueel met tekenafspraken. Dat houdt in dat we even een uurtje plannen zodat de klant kennis kan maken met de artiest en vervolgens samen even rustig kunnen gaan zitten om aan te geven wat de wensen zijn, de artiest kan zo 1-op-1 goed advies geven en zal meestal ook direct op het lichaam een tekening maken of plakken zodat we een ontwerp kunnen maken die perfect passend is op uw lichaam.

Door middel van deze werkwijze kunnen we tot een perfect eindproduct komen, we nemen voor iedereen de tijd en er is alle ruimte voor aanpassingen voordat de tattoo gezet wordt. We beginnen pas met de tattoo als je helemaal content bent met het ontwerp.

nieuwstraat 36, 4811WV Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.