Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Sneak preview bij Reparola The Pasta Bar

Vanaf volgende week zal Reparola The Pasta Bar haar deuren openen aan de Wilhelminastraat in Breda. Het restaurant is gevestigd in het voormalige pand van Restaurant Loff, direct naast Anne & Max. De verbouwing is grotendeels afgerond en de puntjes worden nu op de "i" gezet. Vandaag mochten wij daarom als eerste alvast een kijkje komen nemen!

Gouden bekroning voor Bakkerij Kottier!

Harold Kottier, eigenaar van Bakkerij Kottier, wist al op jonge leeftijd dat hij bakker wilde worden. Na zijn bakkersopleiding kreeg Harold op zijn 25e de kans om een bestaande bakkerij in Breda over te nemen. Al ruim 30 jaar wordt hier met veel passie brood en banket gemaakt. Het is voor het eerst dat hij zijn worstenbrood en desem haverbrood heeft laten keuren door Stichting Nederlands Bakkerij Centrum, en ze zijn niet voor niets meteen met goud bekroond!

Koop een doosje wijn van Huub en steun de Bredase horeca!

Eén van de sectoren die het zwaarst te lijden heeft onder de coronacrisis is de horeca. En doordat de deuren al zo lang gesloten zijn, komen ook leveranciers in de problemen. Zo zit ondernemer Huub van den Muijsenbergh van de Bredase Wijnkoperij La Persistance met 24.000 flessen wijn waar hij geen bestemming voor heeft. Daarom komt Breda Maakt Mij Blij in actie. Help jij mee?

Hotel Nassau bestaat 5 jaar!

Hotel Nassau Breda bestaat binnenkort 5 jaar en dit willen ze vieren! Speciaal voor deze gelegenheid hebben ze een mooi arrangement samengesteld. Het Holy 5-year arrangement!

Foodblog: Thuis uit eten met Senang Makan

Zin in een tripje naar Bali? Dan moet je eens gaan eten bij Senang Makan. Aan de Teteringsedijk 138 proef je namelijk de fantastische kooktradities van de Indonesische Molukken. Eigenaar Chesron Nanuru haalt zijn inspiratie dan ook uit zijn eigen gemeenschap. De gerechten zijn daarom altijd verrassend, puur en super vers. Je kunt er terecht voor een lekkere daghap, verschillende boxen en ook voor een uitgebreide rijsttafel. Senang Makan biedt daarnaast genoeg mogelijkheden voor vegetariërs en veganisten. Er is voor ieder wat wils!

Agenda

Aankomende evenementen
De Avenue Groeten uit Holland Dinnershow

Een dinnershow waar u tijdens een heerlijk 4 gangen diner kunt genieten van de Nederlandse hits van vroeger en nu. We maken...

WoW! Dinnershow

De Avenue presenteert WOW! Een betoverende dinnershow waarin u wordt getrakteerd op Wow momenten van herkenning, verwondering...

Stappen & Shoppen Magazine

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met circa 300 restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Lees meer

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app