Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

Grote verbouwing Van Lange Mode Breda aan de Wilhelminastraat

Van Lange Mode, gevestigd aan de Wilhelminastraat 5 in Breda, ondergaat momenteel een grote verbouwing. De winkel wordt een stuk groter en krijgt een volledig nieuw interieur. Op 8 en 9 juni staat er een feestelijke openingsweekend gepland. Wij werden uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen.

Oh wat een jaar! KolenMeesters 1 jaar!

April 2023, openden De KolenMeesters, onder bezielende leiding van Thuan en Erny, voor het eerst haar deuren. Het begon met een kleinschalig lunch buffet voor een autogarage. Maar al snel draaiden ze ook partijen van boven de 200 man in hun unieke restaurant aan de Veilingkade. Van de buitenkant lijkt het misschien niet zo veel, maar als je met één voet binnenstapt, word je aangenaam verrast en weet je even niet waar je moet kijken.

ML City Voordelig in de ochtend sporten bij ML City

Morning Pack 5 credits €39,60 (€7,62 per les) | Morning Pack 10 credits €74,00 (€7,40 per les)

Livera Breda 2e BH 50% KORTING bij LIVERA Breda

Goed nieuws! Vanaf 27 oktober shop je jouw 2e lievelings BH met 50% korting

EEN CULINAIRE LAZY SUNDAY LUNCH BIJ RESTAURANT UIJTTEWAAL

Wij brengen onze zondag door bij Restaurant Uijttewaal, sindskort kun je hier genieten van een heerlijke lunch in echte Uijttewaal stijl! Er is keuze uit de Lazy Sunday of een 5-gangen lunch. We zijn ontzettend verwend en nemen je graag mee tijdens deze zondag, lees verder en geniet!

Frans Bauer trakteert Breda tijdens 20 jaar Tranen van Van Cooth Festival!

Het is een jaarlijks hoogtepunt in de wereld van het Nederlandstalige levenslied, waarbij zo'n 25 koren uit heel het land de binnenstad van Breda vullen met hun hartverwarmende klanken en een spetterend eindfeest op het Van Coothplein.

Agenda

Aankomende evenementen
Mezz Breda Smells Like Nirvana '30 jaar Kurt Cobain' in MEZZ

Een trip down memory lane!

Zomerspektakel 2024

Met zo’n 70.000 bezoekers in één weekend is het Zomerspektakel aan het Meer met stip het grootste festival van Alphen aan den...

zegerplas, Alphen aan de Rijn

Torenbeklimming Grote Kerk Breda

Beklim op donderdag t/m zondag om 14.00 uur en 15.00 uur samen met een gids van Gilde de Baronie de toren met zijn 287 treden...

Stappen & Shoppen Magazine 2024

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app