Baronie van Breda

Vind alles over winkelen, uit eten, evenementen en uitjes in de Baronie van Breda.

21 nieuwe restaurants uit Breda op een rijtje

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan zit je voorlopig wel even goed! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we er twintig voor je op een rijtje gezet.

BOOZST De schoonheidssalon BOOZST is verhuisd!

Heb jij veel aan je hoofd en echt een 'BOOZST' nodig om heerlijk te ontspannen? Dan ben je bij de unieke schoonheidssalon BOOZST in Breda bij het juiste adres. Je kunt je heerlijk laten verwennen door een massage, afgestemd op jouw behoefte onder het genot van een lekkere kruidenthee of een gezonde smoothie. Deze sfeer- en stijlvolle salon is op 1 september verhuisd naar de unieke plek, Buitenplaats 'Lindenborg' in Breda. Benieuwd waarom? Lees verder!

PureLou: eco friendly conceptstore & hairsalon

Onlangs opende de conceptstore en eco hair salon van PureLou in Breda aan de Wilhelminastraat. PureLou staat voor een volledig natuurlijke kijk op haar en lifestyle. Tevens is eigenaresse Milou een van de beste krullenspecialisten van Nederland. Naast twee salons in Tilburg en Den Bosch werd het tijd voor uitbreiding en opende ze haar eerste conceptstore in Breda. Een salon, winkel en horecafunctie in één met duurzame en eco friendly producten.

Blind Walls Gallery onthult 100ste muurschildering in Breda

Op donderdag 30 september onthult Blind Walls Gallery de honderdste muurschildering in de stad. Een mijlpaal voor de organisatie die al ruim vijf jaar werkt aan hét museum op straat, een groeiende collectie muurschilderingen geïnspireerd op de verhalen van Breda. De officiële onthulling wordt verricht door Wethouder Marianne de Bie (Jeugd, Onderwijs en Cultuur).

Foodblog: A la carte genieten bij Publieke Werken

Om zeven uur lopen wij de St. Annastraat in onderweg naar Publieke Werken. Eenmaal aangekomen lopen we door het café naar het restaurant toe. Als wij door het café lopen zien we verschillende mensen een drankje doen en kunnen we goed zien dat ze het naar hun zin hebben. Binnenkomen bij Publieke Werken kun je vergelijken met een duik in een warm bad: de enorm fijne sfeer, vriendelijk personeel en het barst er van de gezelligheid.

Agenda

Aankomende evenementen
Mezz Hans Dulfer

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer?

Ntjam Rosie + Damé

Een eigentijdse mix van pop, jazz en soul met invloeden van Afrikaanse muziek.

Sam Pollard - Martin Luther King vs. the FBI

Regisseur Sam Pollard toont in zijn documentaire Martin Luther King vs. the FBI hoe de vreedzame voorvechter van de Afro-Amer...

Stappen & Shoppen Magazine 2021

Stappen & Shoppen Magazine zijn de stadsgidsen van Breda en regio de Baronie. Stappen Magazine is de meest volledige horecagids van de regio, met honderden restaurants, cafés en hotels. Shoppen Magazine is een zeer complete winkelgids met de mooiste winkelgebieden en de leukste winkels.

Wil je de magazines, en daarmee honderden pagina's aan leesplezier, thuis ontvangen? Voor slechts €10,00 worden beide magazines naar ieder adres in Nederland verzonden.

Lees hier meer en bestel de magazines

Breda & Baronie City app

De Breda City App geeft informatie over alles op het gebied van restaurants, winkels en cultuur in Breda en Landstad de Baronie. Zo vind je met de app eenvoudig een restaurant, café of hotel, maar ook de leukste winkels of informatie over bezienswaardigheden en musea. Download de app gratis voor iPhone & Android!

Lees meer over de app